Iwoneeczka
Fanka BB :)
monia postaram sie w duzej mierze przyc zynic do wygranej Mateuszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia tą są chyba inne konkursy, bo ty ot organizowane przez Belle a ja BB
Jestem tego samego zdania. troszkę brudu napewno uodparnia dziecko. Po 2 przy malych rozrabiakach można zasprzątać się na śmierć,bo za 5 minut wszystko wygląda tak samooj, majandra, anwet nie wiesz jak mnie sie wszystko przy julitce zmienilo.
z twego posta wnioskuje, ze jestes jak moja siostra. ona tez miala swira na punkcie czystosci synka. nawet jak sie w piasku ubrudzil, to byla zla wieczne przebieranie, wycieranie, mycie.... w czasie jedzenia tez oczywiscie. i potem kamilek byl taki wychuchany i tego nie dotknal, tego sie bal....
ja nie lubie dzieci brudnych, ale jak jest to brud stary, zapuszczony, zaniedbany. jednak nie mam nic przeciwko temu, zeby dziecko (zwlaszcza moje) sie ubrudzilo w jedzeniu, a potem je umyc juz PO. wydaje mi sie, ze gdy nie ma tylu zakazow i takiego chuchania, to dziecko siwene lepiej roziwja( nie jest to zaden przytyk do maciusia- bron Boze), bo wiecej moze poznac, nauczyc sie , dotknac, pomacac, sprobowac itp
to taka moja filozofia zyciowa;-)
No\n\ie
gagulec ja Ci powiem dlaczego tak jest, nie musisz miec specjalisty by udzielil Ci odp. Jak jest jak dziecko jest z babcia dostaje wszystko co chce i babcia sie dziecku nie sprzeciwi wiec dla maluszka to raj na ziemi. A jak wy przychodzicie to juz mama z tata mowia nie to juz sa bcjęee bo babcia wszystko da i na wszystko pozwoli
W jakimś mądrym programie mówili,że dziecku dyduch tak naprawdę potzrebny jest do pół roku,a później można już oduczać. No tylko,że nic na siłę moim zdaniem i ja jeszcze poczekam,bo wiem,że byłby taki sajgon jak u Ciebie. Poczekam jeszcze z pół roku, wtedy będzie rozumniejszy i może łatwiej pójdzie.Zasnął po 5 godzinach i 40 minutach od pobudki. Ze smoczkiem w buzi:-----(. Jutro dłużej go przetrzymam. I tak co dzień coraz dłużej. Muszę go odzwyczaić i koniec. I to nie za pół roku. Teraz. Już mam dość. Chcę zacząć naprawiać błędy, które do tej pory popełniałam.
Mam pomysł, jeśli któraś Cię wkurza swoimi uwagami po prostu nie czytaj jej postów. Tak jak w życiu unikałabyś jej. Mnie pewnego czasu bardzo jedna z BBab wkurzała i pomijałam jej posty. I tak przeszła mi złość;-) Uśmiechnij się SłoDobrze wiecie, że to nie chodzi o to co Agulka czy Luandzia napisały. Czy mam cytować co Etka napisała? Chyba nie. Nie chce mi się tu z nikim kłócić, zwłaszcza z osobą, która mnie kompletnie nie zna, szczególnie, że pojawia się na forum z doskoku.
Kup sobie Oscillokocinum to jest homeopatyczne i naprawdę dobre. Na mnie super podziałało jak byłam mocno przeziębiona.Dzięki kochane. Mleko wypite (fuj fuj fuj fuj), nogi wymoczone, zrobie sobie jeszcze herbatę z cytryną i do łóżka. Mam nadzieję że mnie ominie.
Kobieto kiedy ty masz zcas na te wszystkie konkursy Chyba nie schodzisz z kompaJa Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś
Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!
Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.
Hurra
tak wiem ale te konkursy juz sie pomalu koncza bezsensu byloby teraz brac wnich udzial jak niektore maja juz po 500 glosowklavell jak dziewczyny podaja linki to jak tam wejdziesz to masz zeby zarejestrowac dziecko do konkursu
Skad wy bierzecie te wszystkie konkursy ja tez chce!!! Jak bedziecie wiedziec gdzie zdjecia wyslac moge dajcie znac
Mam pomysł, jeśli któraś Cię wkurza swoimi uwagami po prostu nie czytaj jej postów. Tak jak w życiu unikałabyś jej. Mnie pewnego czasu bardzo jedna z BBab wkurzała i pomijałam jej posty. I tak przeszła mi złość;-)
donkat naciskasz ctrl i plusem regulujesz albo tym kolkiem na myszce..hehe mnie tez Nel robi to ciagle
No niestety nie są aż takie duże bo jedna dziewczynka ma już ponad 1000 punktów:-(
nie ma sprawy jak coś będe miala na oku to dam znać:-)
ciekawe która to cię tak wkurzalamoże to bylam ja
Dziś przyszla zjeżdżalnia tzn. slizg i D najpierw oparl im to na schody i trzymal ją a dzieciaki zjeżdżaly a teraz polożyl im to w pokoju na podlodze i maja taką frajde że ho hona pół godziny napewno będzie spokój
po obiedzie bylam z sąsiadem i dzieciakami na grzybach i przynioslam pół reklamówki maślaków muszę je teraz iść je poczyścić buuu...