reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ok, wróciłam:-D

Cina - wszystkiego najlepszego dla Filipka :tak: Mam nadzieję, że impreza się uda! I trzymam kciuki, żeby z drugim maleństwem też doszło do skutku, jeśli tego pragniesz:cool2:

Monia - dzieńdoberek!

Dziewczyny, znalazłyście jakieś fajne kombinezony w internecie?

reklama
Czesc laseczki :)
u mnie to byl dzisiaj ekord Filip wstal o 8:10 <wow>. wiec jestem naprawde wyspana i samopoczucie tez dobra .. nic tylko sie cieszyc :)
A u nas w Londynie sloneczko i juz o 9 godz jest 17 stopni, my tu we wrzesniu to wczesne lato mamy :)

12471.png

Dzien dobry a raczej JOMAN!:-)
Witam sie po wojazach ale wybaczcie:zawstydzona/y:;-). .. ide odespac i polapac sie z rozumem. :eek:
Wpadne jutro. Buziaki!!!!

HURDZIA szybko odpoczywaj i zdawaj relacje i fotki z wyprawy do raju:tak:jak dobrze cię tu znowu widzieć:-)akurat wczoraj myslalam jak dlugo wy na tej Jamajce jeszcze będziecie no i chyba ściągnelam Cię tymi myślami:sorry2:;-)
u mnie sąsiadka już byla więc teraz poloże Mateuszka spać i zabieram się za jakiś obiadek:-)

hej witam Was serdecznie. Daaaaawno mnie tu nie było, może nawet mnie jeszcze nie znacie... napisze cos o sobie... mam 21 lat, urodziłam 15.09.2007 po 36 h córeczkę Wiktorię, ciężko było ale juz tego nie chce pamiętać. Pisałam wcześniej o tym, ale nawet nie wiem gdzie to... :-) kurcze zestresowałam się dzisiaj, bo Wiki właśnie wyrwała sobie kolczyk i włożyć go to była masakra... płacz i ryk... może przyjmiecie mnie do swojego grona, byłoby super. Roczek małej robiliśmy w urodzinki, mieliśmy catering i jak już któraś pisała, super sprawa... pozdrawiam Was :-)

reklama
Do góry