I jabylam dzis u pediatry z mala bo kaszelek jakis taki dostala brzydki i nic zadnego syropku zadnego antybiotyku kompletnie nic nam nie przepisali zalecila jedynie duzo na swiezym powietrzu przebywac nie palic w obecnosci malej to akurat nas nie tyczy no i kropic nosek a kaszelek mogl sie wziasc od oslabionego organizmu przez szczepionke ktora miala w srode lub przez zabkowanie lub tez splywajacy katarek do gardla powoduje kaszelek bo plucka oskrzela i gardlo czyste
tak wiec na syropku z cebuli jeszcze pobedziemy
Wszystkim chorowitka zdrowka zycze :-)
tak wiec na syropku z cebuli jeszcze pobedziemy
Wszystkim chorowitka zdrowka zycze :-)
mozliwe ze od pomidorow ja jestem alergiczka uczulona wlasnie na pomidory i fasole terza to juz mi przeszlo ale jak bylam mlodsza to nie moglam jesc pomidorow bo krostki mi wyskakiwalyNo to kupię dziś, bo - nie wiem czy pamiętasz - pisałam, że Maciuś też ma małe problemy na policzkach i ramionkach. I zauważyłam, że jak zje dużo surowych pomidorów to się nasilają.
mojej hanifce fluorettan normalnie do buzki podaje i nie wypluwa wiec mam nadzieje ze i twoj ladnie zjeU mnie już po lekarzu. Kuba ma zapalenie oskrzeli, więc nie obyło się bez antybiotyku. Po raz pierwszy dostał w tabletkach Ciekawe, jak ja mu to podam
...
ooo dobrze ze przypomnialas bo mam w apteczce zaraz posmarujeNa katarek dobra też jest maś majerankowa. Trzeba posmarować nią pod noskiem.
.