reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia obcięłaś włosy ( sobie) ?

Ja teraz bym obcięła włosy Mai, bo po roczku tego nie zrobiłam i miała takie cieniutkie.
Pierwsze włoski są inne niż te , które odrastają. Fryzjerzy zalecaja obciąc.

A ja nie bede obcinac wloskow Naomi,bede jej zapuszczac jak mama mi zapuszczala.Na roczek tylko planuje pojsc przebic jej uszka.

Doti chwilami czuje sie gorzej.Mam wzdecia czego nie mialam przy Naomi.Widac mi juz brzuszek i wygladam jakbym byla w conajmniej 4-5 miesiacu.Taki brzuszek mialam w 5 miesiacu z Naomi:szok::szok:

wloski mojej Oli do tej pory nie widzialy nóżyczek i pewnie jeszcze dlugo nie ujrzą bo teraz to ona nam nie pozwoli obciąć sobie wlosów :no:no i wg, mnie dziewczynki powinny mieć dlugie wlosy:tak:

Justyna a jak "stara " jest ta koleżanka ;-)życzę zdrówka dla Mateuszka
Taka stara,że rok mlodsza:-D:-D Przez tą koleżankę załatwiłam sobie poprzednią pracę. Poplotkowałyśmy. Poużalałyśmy się na swoich chłopów. Wypiłyśmy kawkę i do domku. A po drodze jeszcze wjechałam do S na obiad,bo akurat po trasie wypadło mu Gniezno:-D W niektórych miejscach jest naprawdę smaczne, tanie i wielkie jedzenie. Wzięłam de volaja, frytki, surówki i Tymbarka, zapłaciłam 14,20 i nie zjadłam. S swojej porcji też nie zjadł.

wloski mojej Oli do tej pory nie widzialy nóżyczek i pewnie jeszcze dlugo nie ujrzą bo teraz to ona nam nie pozwoli obciąć sobie wlosów :no:no i wg, mnie dziewczynki powinny mieć dlugie wlosy:tak:
Pewnie,że dziewczynka to dziewczynka,ale czasami warto podciąć włoski tak jak mówi Agulka żeby je wzmocnić. Ja obcięłam małemu włoski jeszcze zanim przyszli goście. Grzyweczkę, troszkę po bokach i na karczku.
Muszę ambitnie podejść do sterty schowanej za drzwiami,bo S mi zapowiedział,że jutro ma nie być żadnego prasowania. Co równa się z brykaniem:-p Pytanie,czy zasłużył...

Witam
Przyszłam tylko poczytać was- co by nie mieć mega kolosalnych zaległości i uciekam lulać bo ledwo patrzę na oczy- małemu wyrzynają sie górne trójki i jest jazda w domu:szok::szok:-dzisiaj nie śpię od 12 w nocy!!!
uciekam lulu.
papa

reklama
witam
nie było nas w domku 2 dni odwiedziliśmy brata B i szwagierk w ciąży ma się dobrze ale ciąglę ją mdli i często zwraca hm nie wiem co jej doradzić

co do włosków t jak nie miałam czasu do zastanowienia się bo moja mama dopadła o Wiki i obcieła jej grzywkę i w dodatku krzywo buuuuuuuuuuu
nie mam weny do pisania może jutro coś wam napisze

Do góry