reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka niebieski kupiłam bo te panele bardzo ładnie wygladają właśnie w kolorze nieieskim. Tak naprawdę wolę kolor zielony --- to mój ukochany kolorek --- ale jednak łazienkę widzę w kolorze niebieskim i z takimi zarąbczastymi kafelkami w ciut ciemniejszym kolorze niebieskim na podłodze.

A ja padam na ryjek:laugh2:Od wczoraj zaczelam taka prace dorywcza zeby nie siedziec non stop w domu a miec na swoje wydatki troche grosza.:laugh2:Jestem opiekunka 3 letniego chlopca.Napracowac sie nie napracuje bo tylko dwie godzinki i to tez niecodziennie.I wspollokatorka mamy tego chlopca poprosila mnie czy nie moglabym przypilnowac jej synka tez 3 latka,tylko ze ona na wiecej godzin(od 5 do 7)ale naszczescie tylko przez tydzien bo pozniej przylatuje jej mama i si przeprowadzaja.Dobija mnie tylko to ze mam spory kawalek do przejscia bo ide 1godz-1,20godz.Naszczescie maz mnie odbiera ,bo inaczej wracalabym do domu na czworaka pchajac wozek z Naomi.Dzisiaj tylko wyjatkowo musialam wracac sam bo maz musial jechac do pracy i mowie wam ledwo wrocilam.Ostatni kawalek drogi szlam juz na bosaka bo mnie buty optarly.A Naomi szczesliwa bo jest wsrod dzieci(kocha inne dzieci).
Tyle z moje dnia.

Wybaczcie ale nie mam sily czytac dalej (przeczytalam 10 stron,zostaly mi 4 ale juz mi sie oczy zamykaja).Jak tylko jutro bede miala chile wolnego to doczylam i postm sie napisac cos wiecej i poodpisywac na wasze posty.Duza buzka i dobranoc.

t

a i nie pochwaliłam się Was tydzien temu kupiliśmy "nowe" autko:-D:-D:-D
A gdzie szampan no i fotki :-p:-)

Agulka niebieski kupiłam bo te panele bardzo ładnie wygladają właśnie w kolorze nieieskim. Tak naprawdę wolę kolor zielony --- to mój ukochany kolorek --- ale jednak łazienkę widzę w kolorze niebieskim i z takimi zarąbczastymi kafelkami w ciut ciemniejszym kolorze niebieskim na podłodze.

Pisałam właśnie o tym samym :-D:-D

A ja padam na ryjek:laugh2:Od wczoraj zaczelam taka prace dorywcza zeby nie siedziec non stop w domu a miec na swoje wydatki troche grosza.:laugh2:Jestem opiekunka 3 letniego chlopca.Napracowac sie nie napracuje bo tylko dwie godzinki i to tez niecodziennie.I wspollokatorka mamy tego chlopca poprosila mnie czy nie moglabym przypilnowac jej synka tez 3 latka,tylko ze ona na wiecej godzin(od 5 do 7)ale naszczescie tylko przez tydzien bo pozniej przylatuje jej mama i si przeprowadzaja.Dobija mnie tylko to ze mam spory kawalek do przejscia bo ide 1godz-1,20godz.Naszczescie maz mnie odbiera ,bo inaczej wracalabym do domu na czworaka pchajac wozek z Naomi.Dzisiaj tylko wyjatkowo musialam wracac sam bo maz musial jechac do pracy i mowie wam ledwo wrocilam.Ostatni kawalek drogi szlam juz na bosaka bo mnie buty optarly.A Naomi szczesliwa bo jest wsrod dzieci(kocha inne dzieci).
Tyle z moje dnia.

Wybaczcie ale nie mam sily czytac dalej (przeczytalam 10 stron,zostaly mi 4 ale juz mi sie oczy zamykaja).Jak tylko jutro bede miala chile wolnego to doczylam i postm sie napisac cos wiecej i poodpisywac na wasze posty.Duza buzka i dobranoc.
Naomi uważaj na siebie nie przepracowuj się pamiętaj że teraz musisz dbać za dwoje

Ja też lubię zielony, tzn planuję taki w domku w łazience na piętrze. To będzie taki jany, groszkowy kolorek. A na dole ecru ( czy jak to sie tam pisze) z ciemna wiśnią. Ale sie rozmarzyłam

oki kobietki , moaj trójka dzieciaczków juz śpi, więc i mnie łóżko woła. Papatki, do juterka a i dzięcki za podpowiedzi, jeszcze sie nie zdecydowałam, muszę się z tym przespac.
Pa

a ja moja łazienkę widze w kolorach ciemny brąz taka czekolada iplus jasny kremowy ale to dopiero za 1,5 roku :-(
dobra teraz to juz naprawde uciekam spac dobranoc

reklama
JAk tak pouciekałyście do łóżek to i ja się żegnam :-)
A i jeszcze jedno mój mąż ciągle mówi "ile można siedzieć na jakimś tam forum....." "Czas się pożegnać za miesiąc już nie dasz rady tam zajrzeć ..... buuuuu to przecież jest sadyzm:-( tak mówić :-D:-D:-D a od czego jest noc w nocy będę nadrabiać hihihihi
ciekawe czy za miesiąc tez będzie mi tak do śmiechu:zawstydzona/y::-p:wściekła/y::rofl2:

Do góry