reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Znalazłam świetny konkurs na yeppas.Trzeba wkleić zdjęcie swojej śpiącej pociechy,wygra to zdjęcie które będzie miało najwięcej głosów.Fajna sprawa.Ja już wstawiłam fotkę mojej Oliwki.Tytuł mojego zdjęcia to Śpiący Aniołek.Zapraszam do oglądnięcia i zagłosowania.!!!!!!!!!!

reklama
Znalazłam świetny konkurs na yeppas.Trzeba wkleić zdjęcie swojej śpiącej pociechy,wygra to zdjęcie które będzie miało najwięcej głosów.Fajna sprawa.Ja już wstawiłam fotkę mojej Oliwki.Tytuł mojego zdjęcia to Śpiący Aniołek.Zapraszam do oglądnięcia i zagłosowania.!!!!!!!!!!
A ja zapraszam Cie do konkursu " Małe płaczki" też na Yeppas:tak::tak::tak:

co tak mało natrzaskałyście?

Kupiłam mojemu chłopu parfuma na urodzinki i chyba będę używać, tak mi sie podobają. Kupiłabym sobie jakieś, musze przejsc sie od perfumerii. Albo Superpharmy, wlasnie tam kupilam te dla mojego meza i potem sprawdzilam ceny w necie i nigdzie lepszej ceny nie znalazłam. Lubię takie perfumki w stylu Angel, ale tak czesto go czuje na ulicy, ze wolalabym cos z nowosci.

A ja zapraszam Cie do konkursu " Małe płaczki" też na Yeppas:tak::tak::tak:

My to już z Agulką stare konkursowicze jesteśmy także zdjęcia już powciskalyśmy. Znajdziesz nas po nickach i o 10 prosimy.

Witam po małej przerwie musiałam nadrobić dwa dni :-) udało się jak nałóg to juz "po całości":-D:-D

Nuśka-z okazji Urodzinek życzymy Ci z Olafkiem duuużo zdrówka, uśmiechu, miłości i samych powodów do radości!! Sto lat!!!

Nuśka wszystkiego najlepszego! Jak najwiecej uśmiechu, zdrówka całej rodzinki i samych radosnych dni!

my rowniez zyczymy wzyskiego naj, naj, nja!:-)

Nuska -

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!...29te? ty to juz stara d...a jestes;-):laugh2:..hihi odezwala sie mlodzsza:laugh2::rofl2:

Nuska wszystkiego naj......

Bardzo bardzo bardzo dziękuję za życzenia o tak się ucieszyłam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Hrudzia tak tak ostatnie 20-dzieste urodzinki oj jak ten czas leci.

Weszlam dzisiaj do osiedlowej przychodni zapytac sie czy jest u nicginekolog i mialam szczescie.Przyjal mnie po chwili zrobil test i JESTEM W 5 TYGODNIU CIAZY.Termin wyznaczyl mi na 23.04.2009.Zaraz zrobie nowy suwaczek.

GRATULACJE :-):-):-)

Dzięki:tak: jeśli chodzi o ten antybiotyk to wiem że to konieczność bo lekarz do którego jest naprawdę dobry mimo że niema podejścia do dzieci i ludzi to i tak jest dobry w tym co robi:tak:
Dobrze że już masz lepsze samopoczucie bo ciągle o Tobie myśle i io calej tej sytuacji i nie pisze nic na zamkniętym bo niechce powtarzać slów pozostalych dziewczyn ale życze Ci jak najlepiej:tak:

Monia jak maluszek ??? Lepiej już?

No będzie ten sam miesiąc. Mi termin wychodzi najpóźniej na 25 kwietnia. Ale nie wiem czy mi się chce przenosić na inne forum ;-)

I o to chodzi :-):-):-):-):-)

Mam pytanie i bardzo proszę o szczere odpowiedzi.
Czy Wasze dzieci przytulają się do Was, głaszczą, miziają itp.? Jak reagują na przytulanie, całowanie? Czy zaczepiają Was bijąc, gryząc, drapiąc?
Pytam, bo mam wątpliwości czy Maciuś nie ma przypadkiem zaburzonej integracji sensorycznej.:baffled::confused::sorry2:

Igorek przytula się sam jak ma ochotę a jak powiemy do niego " Igorek tuli tuli" to przytula się do wszystkiego w zależności co robi bo jak siedzi na podłodze to tuli się też do podłogi :rofl2: a buziaki o to on chętnie rozdaje dzieciaczkom, a jak do niego mówimy 'daj buzi" to też daje ale sam musi chcieć :-)
Co do gryzieni to często mnie gryzie w ramie jak go przytulam nie wiem dlaczego to robi ale z taka siłą nie sądzę żeby do złości on tak lubi :zawstydzona/y::-p:baffled:

Dochodzę do wniosku, że chyba takie forum to nie dla mnie. Za dużo się martwię, gdy Maciusia rozwój toczy się inaczej niż większości Waszych dzieci. Chyba tu nie pasuję:no::-(

I kto to pisze a pamiętasz jaka ja spanikowana po porodzie do Ciebie pisałam prosząc o radę i kto mnie uspokoił ??? Kto dawał mi rady??? .....No i Ciebie miałoby tu nie być :no::rofl2: nie zgadzam się a że denerwujesz to normalne ja też czasami rozmyślam bo jakieś dziecko coś potrafi a Igor nie, ale nie ma co panikować u maluszków troszkę jak u dorosłych przecież też wszyscy nie jesteśmy tacy sami i o to chodzi aby każdy był inny a Maciuś to zdrowy śliczny chłopczyk jeszcze nie raz Cię zaskoczy.
Wiec wyluzuj bo kazde dziecko jest inne , jedno ladnie chodzi, drugie mowi, jedne jest przytulaskiem drugie pedziwiatrem...A nadgorliwosc jest gorsza do faszyzmu:tak::wściekła/y:
:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Wiecie co mi się przytrafiło wczoraj siedzę sobie z Igorkiem tzn on na nocniczku ja przy nim i wleciała osa więc ja jako matka czująca zagrożenie nad synkiem zamachnęłam się na nią gazetą a ta wredna "jędza" użądliła mnie pod okiem buuuu:wściekła/y::zawstydzona/y: lecę do lustra a tam malutka kropeczka i szczypie więc myślę nie jest tak źle ale po chwili spoglądam w lustro a ta kropeczka rośnie i rośnie :crazy: i wyglądam dzisiaj jakby "zupa była za słona...":-D:-D:-D to się robi lekko śliwkowe i wygląda na przemoc w rodzinie a i jeszcze dodam ze wczoraj mieliśmy małą uroczystość w rodzinie (ślub cywilny) a stało się to na godzinę przed wyjściem i co........ sztuka makijażu troszkę pomogła ale dzisiaj to puder nie dał rady zakryć tego :no::rofl2::baffled::-):-) ale najważniejsze Igor cały :-D:-D:-D a i zrobił siusiu i kupkę na nocniczek pierwszy raz mu się udało od jakiegoś czasu , tak czasami go sadzam przygotowując go psychicznie do nocniczka i jakoś się udało .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry