reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A ja witam się wieczorowo. Co tu tak pusto.:szok:
Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.:tak::tak::tak:

Jurto będę cały dzień sama z Adasiem, bo J znów bierze Maję do Szczecina na wycieczkę. Oj już niedługo się te wypady skończą , bo zacznie się przedszkole.

Właśniej J usmażył kanie ( sowy) i jak tu ich nie zjeśc mimo, że odkładają się na boczki.:tak::tak::tak:

.
Mniam mniam ja też lubię :tak::tak:
A tu dziś pusto żadnej "wirtualnej imprezki" nie ma

Hrudzia
jak J dziś się czuje lepiej????

Dziewczyny a co wy tak dzisiaj sobie wiek "wypominacie " przecież wiadomo że kobieta jak wino im starsza tym lepsza hihihihi ;-);-);-) więc za jakieś 30 lat będziemy doskonałe :-p;-);-):-D:-D:-D:-D tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......

Ostatnia edycja:

Jurto będę cały dzień sama z Adasiem, bo J znów bierze Maję do Szczecina na wycieczkę. Oj już niedługo się te wypady skończą , bo zacznie się przedszkole.

oj, ja uwielbiam:tak::-)

fajnie,,ze maja moze sobie tak jezdzic z tata. na pewno jest z nim bardzije zzyta.

nam dzionek bardzo milo minal u mojej siostry:tak::-)

w sobote mamy wielki rodzinny zjazd. nasi dziadkowie juz nie zyja, ale od 3 lat organizujemy zjazdy. przynajmniej nasze dzieci i rodzenstwa ciotecznego mja okazje sie poznac i spotkac. gdy dziadkowie nie zyja, to juz nie praktykuje sie spotkan na swita i inne okazje, wiec trudno utrzymac ze wszystkimi kontakt. a jest nas sporo, sporo;-):-)

Hrudzia jak J dziś się czuje lepiej????

tak w ogóle to podobało mi się powiedzenie Hrudzi " że kobieta nigdy nie powinna wymawiać trzech słów..... a już prawidłowej wersji nie pamiętaj Hrudzia przypomnij jak to prawidłowo szło......
starosc. zmarszczki i cellulit!
A tak w ogole to mam dola...moze napisze na zamknietym....ale to znowu o tym samym km:crazy::wściekła/y:

reklama
Do góry