reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Faktycznie ale pusto u naszym forum.Ja kupilam test i zobaczymy co wyjdzie:confused:Zrobie go jutro rano.Zlapalam takiego dola ze se poryczalam.Biedny moj malzonek jak zobaczyl mnie zaryczan to sam nie wiedzial co zrobic.
Juz troche mi lepiej ale i tak czuje sie do dupy.
Odezwe sie pozniej albo jutro.
Buzka dla wszystkich i waszych dzieciaczkow.

reklama
Naomi no to 2 kreseczek zycze na tescie.

A ja tez znikam na chwile bo musze mala wykapac i ululac.

A co tu tak cichutko?:confused:Rozumiem ze w polsce pogoda dopisuje i korzystacie jeszcze ze sloneczka:-)

Ja też jestem :-)Igorek śpi od 40 minut a mąż gdzieś tam przy samochodzie "lata"

Ja jestem...ale latam tam i z powrotem bo Stachulec cos nie moze zasnac ( spal ponad 2 godzony po poludniu) i szaleje w lozeczku...dodatkowo przecial sobie dziaslo i lozeczko, i posciel wyglada jak z horroru:szok:

biedny aż tak mocna sobie przeciął?:szok: ale bez obawy mama co to dla nie zniszczalnego;-):-) do jutra nie będzie śladu

Faktycznie ale pusto u naszym forum.Ja kupilam test i zobaczymy co wyjdzie:confused:Zrobie go jutro rano.Zlapalam takiego dola ze se poryczalam.Biedny moj malzonek jak zobaczyl mnie zaryczan to sam nie wiedzial co zrobic.
Juz troche mi lepiej ale i tak czuje sie do dupy.
Odezwe sie pozniej albo jutro.
Buzka dla wszystkich i waszych dzieciaczkow.

Życzę owocnego testowania. ale myślisz że juz cos będzie widać nie jest jeszcze troszkę za wcześnie na test???

Życzę owocnego testowania. ale myślisz że juz cos będzie widać nie jest jeszcze troszkę za wcześnie na test???

Tez mi sie wydaje ze za wczesnie ale zaryzykuje.A niedlugo bede miec przyplyw gotowki to pojde do lekarza bo i tak musze isc na kontrole wiec ona zobaczy i mi cos wiecej powie.Ale jestem dobrej mysli-tylko jak zawsze tak dobrze mysle to jest du.....:-:)-:)-(

Tez mi sie wydaje ze za wczesnie ale zaryzykuje.A niedlugo bede miec przyplyw gotowki to pojde do lekarza bo i tak musze isc na kontrole wiec ona zobaczy i mi cos wiecej powie.Ale jestem dobrej mysli-tylko jak zawsze tak dobrze mysle to jest du.....:-:)-:)-(
Do lekarza nie zaszkodzi...ale on chyba nie "wykryje" twojej ciazy, najszybciej test.

uufff, w koncu moja gwiazda usnela, a ja doczytalam zaleglosci do konca:-)

Naomi, czy za wczesnie, czy nie to i tak zycze powodzonka i poprawy humorku!!!

Hruda, ciezko z wami jak cho...! jedno wiem, nie warto cagnac zwiazku tylko niby dla dobra dziecka. to wcale nie wychodzi dziecku na dobre. wiem to z wlasnego dziecinstwa. dziwilam sie mamie, czemu jescze byla z moim ojcem, bo mnie byloby o wiele lepiej bez niego. jesli dziecko ma wysluchiwac klotni, awantu i byc siwadkiem rekoczynow, to lepiej jak zobvaczy ojca raz na jakis czas i sie z nim pobawi.
ja wcale nie mowie, ze wy macie sie rozstac, bo za malo znam ciebie i twoja sytuacje,,zeby cokolwiek oceniac i sugerowac. tylko to jest takie moje spostrzezenie.
choc z calego serca zycze wam jak najlepiej!!:-):-):-)

Wykapalam,nakarmilamaq,lulam,lulam a mala nic nie chce zasnac i koniec.Teraz siedzi na podlodze i bawi sie zabawkami.

Wykapalam,nakarmilamaq,lulam,lulam a mala nic nie chce zasnac i koniec.Teraz siedzi na podlodze i bawi sie zabawkami.

jakis pechowy wieczor, ze te nasze bobasy nie chca spac??? pelnia ksiezyca, czy co:szok::szok::szok:

nas dzis odwiedizla tesciowa i ja nie podziele Kasiu twojego zdania o tesciowych, ze powinny wyginac. my z moja mamy rozne charaktery, ale jest dla nas dobra, dba jak moze, pomaga, wiec nie moge narzekac. teraz, jak mieszkamy osobno, to lubie ja odwiedzac i jak ona do nas przyjezdza. ciesze sie, gdy widze, ze kocha julitke, ze sie chce z nia bawic, zachwyca nia itp itd. :-)

kupilismy julitce (no i nam tez, bo nawet spory) basen. na te upaly jka znalazl! dzis moja gwiazda taplala sie w ....konewce:-D:-D:-D:-D

poza tym jutro nawiedza nas moja siostra, mama i siostrzeniec. mama z kamilkiem zostana na dluzej-hura!!!

reklama
Do góry