reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka - z pensjonatów w Szklarskiej znam jeszcze Gawrę (b. sympatyczny), rzeczoną Alfę lub Jantara (tyle że warunki odpowiadają cenie 25-30 zł za osobę), fajny jest też Bornit (duża baza rekreacyjna/spa). Najlepiej poszperać w necie i podzwonić po różnych pensjonatach.

A co do Tymka to jednak zarejestrowałam go na popołudnie. Poczekałabym, gdybyśmy nie planowali wyjazdu na poniedziałek. A tak to trochę boję się, że się pogorszy i z wyjazdu będą nici. Albo nie daj Boże pogorszy się gdzieś w drodze. A tak przynajmniej zobaczymy co się dzieje.

Czesc :-)

doradzcie mi ile przy chrzcie dac na parafie ? Z gory dziekuje
Witaj dawno Ciebie nie było. Średnia z forum jak pisała gagulec to 100zł:tak:
Co u Was???????

Atru właśnie za takimi w granicy 25-30 zł będziemy szukac następnych noclegów. Dzięki

Moje dziecko właśnie się rozpłakało jak powidziałam: nie wolno:szok::confused:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Jestem strzepkiem nerwow bo firma J znow oglosila upadlosc. Wisza mu zalegl duzo kase sprzed roku bo zrobili to samo i teraz po przeorganizowaniu sie i roku wariactw znow kolejna upadlosc. Wszytskie oszczednosci poszly na zapchanie dziur po tamtym i teraz na te opoznienia w wyplatach. J dzis idzie w miasto szukac pracy, ale jest opcja ze moze wroci do Polski jak nie znajdzie nic sensownego bo za 1000funtow to sie nie oplaca zupelnie zyc tam i przesylac mi tu pieniadze. K...a nie wiem co robic, patrze po domu co moge sprzedac, normalnie zalmka...to straszne upokorzenie dla mezczyzny, pewnie czuje sie ze mnie zawodl...bosze...rodzice powiedzieli ze jakos mi pomoga choc sami nie maja za duzo...
J dzis idzie do prawnika by dac sparwe do sadu bo to nie przelewki, tyle kasy...plakac mi sie chce, a Stas jakby wiedzial i cichutko poszedl spac...
Jesli J wroci do Polski to musze isc do pracy, jakiejkolwiek a Stas zostanie z niania...cholera jasna...

Witam dziewczyny.Ja tylko sie przywitam.
U nas nocka spokojna,az sama jestem w :szok::szok::szok:Nadal pochmurno o brzydko ze az sie plakac chce.Czlowiek jest uwiazany w domu.

Wpadne pozniej do was zobaczyc co slychac bo mam troche pracy dzisiaj.

Hruda przykro mi ze masz taka sytuacje.ja tez do niedawna mialam taka zalamke i czesto mi sie powtarza normalnie horror.Zycze ci zeby sie wszystko szybko ulozylo.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Jestem strzepkiem nerwow bo firma J znow oglosila upadlosc. Wisza mu zalegl duzo kase sprzed roku bo zrobili to samo i teraz po przeorganizowaniu sie i roku wariactw znow kolejna upadlosc. Wszytskie oszczednosci poszly na zapchanie dziur po tamtym i teraz na te opoznienia w wyplatach. J dzis idzie w miasto szukac pracy, ale jest opcja ze moze wroci do Polski jak nie znajdzie nic sensownego bo za 1000funtow to sie nie oplaca zupelnie zyc tam i przesylac mi tu pieniadze. K...a nie wiem co robic, patrze po domu co moge sprzedac, normalnie zalmka...to straszne upokorzenie dla mezczyzny, pewnie czuje sie ze mnie zawodl...bosze...rodzice powiedzieli ze jakos mi pomoga choc sami nie maja za duzo...
J dzis idzie do prawnika by dac sparwe do sadu bo to nie przelewki, tyle kasy...plakac mi sie chce, a Stas jakby wiedzial i cichutko poszedl spac...
Jesli J wroci do Polski to musze isc do pracy, jakiejkolwiek a Stas zostanie z niania...cholera jasna...

Hruda współczuję, ale wszystko się ułoży. Teraz to wygląda czarno, ale jak i rok temu daliście radę to dlaczego teraz miałoby być inaczej.Pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

reklama
Hruda współczuję, ale wszystko się ułoży. Teraz to wygląda czarno, ale jak i rok temu daliście radę to dlaczego teraz miałoby być inaczej.Pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Wtedy to on dostal z miejsca parce tylko potem wrocil do tych sk...ow!
A powrot J do Polski tez nie wydaje sie bajkowy bo tutaj J ma pewne - wysokie:crazy: - zozbowiazanie finansowe w US...wiec jak zacznie pracowac to beda mu sciagac z pensji...normalnie nie wiem co robic....isc do pracy, to jedno co mi przychodzi do glowy ale Stas? przeciez niania tez kosztuje a obie babcie czynne zawodowo.

Do góry