mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Czesc :-)
doradzcie mi ile przy chrzcie dac na parafie ? Z gory dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc :-)
Witaj dawno Ciebie nie było. Średnia z forum jak pisała gagulec to 100złCzesc :-)
Moje dziecko właśnie się rozpłakało jak powidziałam: nie wolno
Czesc dziewczyny
Jestem strzepkiem nerwow bo firma J znow oglosila upadlosc. Wisza mu zalegl duzo kase sprzed roku bo zrobili to samo i teraz po przeorganizowaniu sie i roku wariactw znow kolejna upadlosc. Wszytskie oszczednosci poszly na zapchanie dziur po tamtym i teraz na te opoznienia w wyplatach. J dzis idzie w miasto szukac pracy, ale jest opcja ze moze wroci do Polski jak nie znajdzie nic sensownego bo za 1000funtow to sie nie oplaca zupelnie zyc tam i przesylac mi tu pieniadze. K...a nie wiem co robic, patrze po domu co moge sprzedac, normalnie zalmka...to straszne upokorzenie dla mezczyzny, pewnie czuje sie ze mnie zawodl...bosze...rodzice powiedzieli ze jakos mi pomoga choc sami nie maja za duzo...
J dzis idzie do prawnika by dac sparwe do sadu bo to nie przelewki, tyle kasy...plakac mi sie chce, a Stas jakby wiedzial i cichutko poszedl spac...
Jesli J wroci do Polski to musze isc do pracy, jakiejkolwiek a Stas zostanie z niania...cholera jasna...
Wtedy to on dostal z miejsca parce tylko potem wrocil do tych sk...ow!Hruda współczuję, ale wszystko się ułoży. Teraz to wygląda czarno, ale jak i rok temu daliście radę to dlaczego teraz miałoby być inaczej.Pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.