reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Nuśka wspólczuję. Po raz kolejny mamy dowód na to,że lekarze robią nam wodę z mózgu:crazy: Sami mówią,że antybiotyk w ostateczności,a przepisują je lekką ręką. Jeśli już zaczęłaś podawać antybiotyk, to dokończ. Jeśli wysypka byłaby uczuleniem na leki to swędziałoby, wiem z autopsji.

reklama
A czy ktoś Ci pomaga z małą czy sama z nią siedzisz od rana do wieczora? Bo jeśli masz pomoc to bym się zdecydowała na drugie a jeśli sama borykasz się z trudnościami wychowawczymi to byłoby Ci ciężko. bo przy 1,5-2 letnim dziecku też jest dużo roboty.:tak:
Teraz jestem sama,ale juz rozmawialismy z moja mama i zgodzila sie na to ze przyleci tu jakos w 9 miesiacu ciazy i zostanie jeszcze conajmniej polowe miesiaca po porodzie zeby mi pomoc.I albo juz z nia wroce do PL,albo zmieni ja tesciowa i z tesciowa wroce do PL.
Im dluzej i wiecej o tym mysle to jestem za tym zeby zajsc teraz w ciaze.Mamy jeszcze dzisiaj z mezem usiasc i to na spokojnie przedyskutowac.

Justyna, kochana, zlituje sie nad nami;-):-D...znow jakies nowe okreslenia...jednorazowka, teraz przecinki...co to? meszki? komary?:szok::-D
Nuska - ja ci nie doradze:zawstydzona/y:...ale caluski dla malego:tak:
Naomi - witaj...miekkigo materaca zycze:-D;-)

Przecinki to takie czarne robaszki, które wygladają jak przecinki. Przenoszą się chyba za pomocą wiatru,bo nie mają skrzydeł. Tak wqrwiająco oblebiają ciało i łaskoczą. S jest teraz w Bielsko Białej i mówi,że tam też nie ma ich

Oj Nuśka to sie porobiło. mam nadzieje ze Igorkowi coraz lepiej?
Hruda - nie wyglupiaj sie i wracaj nam z Jamajki, mamy zalegle wyjscie na dancing :-D Czeresnie na darbinie prosto z drzewa :tak::tak::tak:

Ten szczeniaczek-uczniaczek mnie osobiscie sie podoba, bo jest duzo wierszykow i piosenek, czasem sie pobawi, ale ogolnie to tak jak innymi zabawkami. Nie jestem pewna czy warto, ale moja siostrzenica jak byla starsza to go uwielbiala, mysle ze to taka zabawka na kilka lat.

reklama
Naomi tak gada o ciąży to mi się przypomniało, że jeszcze nie obejrzałam porodu adasia. Mai obejrzałam 2 tyg po porodzie a teraz jakos nie bardzo mnie ciągnie by to zobaczyc.

Do góry