reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam ja niedawno wrócilam od bratowej bo ma dziś urodziny i trzeba bylo jechać zlożyć życzenia i wręczyć prezent a że dziś jest dzień ojca to musialam jechać rano bo popoludniu jedziemy do teścia :tak:
spotkalam w sklepie pana Edka (przyjaciela mamy) no i pytalam go o ten guz u mamy i powiedzial że już się zmniejsza i nie boli a na początku ją bolal no więc to będzie coś innego a nie to co przypuszczalam:tak::happy:
a u nas ogromny upal Mateusz w samym pampersie a Ola w majteczkach bo inaczej się nie da:tak: ale spoko bo ja lubię jak jest cieplo:tak:
Mati wlaśnie przed chwilą chcial zjeść od Oli karte z Piotrusia ledwo mu ją z buzi wyciągnelam bo on zacisnol usteczka i za żadne skarby nie chcial otworzyć:no: :-D ale naszczęście karta uratowana:tak::-D ide bo już widze że szykuje się do następnej:szok:

reklama
przywizlam od mamy troche truskawek i musze je pomorzic na smakowite kompociki na zime, ale jakos natchnienia braaak!!!

Miałam wczoraj napisać,ale już mi się nie chciało:-( Wczoraj dowiedzieliśmy się,że mamy 4:szok::szok:wesele w tym roku i to 2 w tym samym dniu 13.09. MASAKRA!! I chyba na to niespodziewankowe pójdziemy,bo S prawdopodobnie ma być świadkiem. Trzeba będzie kupić nowy garnitur,bo wczoraj było mierzenie 3 i wchodzi tylko w ślubny. Nie wiem skąd wziąść na to wszystko kasę,a 6.09 roczek,który nawet skromnie trochę pociągnie. A i w sierpniu ubezpieczenie i przegląd auta.
MOŻE KTóRAś ZNA SPOSóB DODATKOWEGO ZAROBKU?? SEX ODPADA,BO JAKOś NIE MAM OCHOTY:-D:-D

Klavell
, tak myślałam,że to mogę być ząbki,bo 3 dniówkę przechodzi się raz. Na pewno wyjdą. Mateuszowi 1 ząbek też jakoś dziwnie wychodził.
Przykro mi z powodu dziadka. Teraz to takie czekanie...:-(

Donkat gratuleję ząbka, a biegunka może być od tego.
Tak na marginesie, nie w celu pouczania,ale dlaczego jak dziecko ma biegunkę niektóre z Was zaraz serwują jakieś medykamenty? Nie lepiej marchewkę lub banana??

Mam pytanie do bardziej znających się, jest jakiś powód, dlaczego mogę nie dostać zwrotu za Mateusza ze Skarbówki?? Dostałyście już?

Miałam wczoraj napisać,ale już mi się nie chciało:-( Wczoraj dowiedzieliśmy się,że mamy 4:szok::szok:wesele w tym roku i to 2 w tym samym dniu 13.09. MASAKRA!! I chyba na to niespodziewankowe pójdziemy,bo S prawdopodobnie ma być świadkiem. Trzeba będzie kupić nowy garnitur,bo wczoraj było mierzenie 3 i wchodzi tylko w ślubny. Nie wiem skąd wziąść na to wszystko kasę,a 6.09 roczek,który nawet skromnie trochę pociągnie. A i w sierpniu ubezpieczenie i przegląd auta.
MOŻE KTóRAś ZNA SPOSóB DODATKOWEGO ZAROBKU?? SEX ODPADA,BO JAKOś NIE MAM OCHOTY:-D:-D

Klavell
, tak myślałam,że to mogę być ząbki,bo 3 dniówkę przechodzi się raz. Na pewno wyjdą. Mateuszowi 1 ząbek też jakoś dziwnie wychodził.
Przykro mi z powodu dziadka. Teraz to takie czekanie...:-(

Donkat gratuleję ząbka, a biegunka może być od tego.
Tak na marginesie, nie w celu pouczania,ale dlaczego jak dziecko ma biegunkę niektóre z Was zaraz serwują jakieś medykamenty? Nie lepiej marchewkę lub banana??

Mam pytanie do bardziej znających się, jest jakiś powód, dlaczego mogę nie dostać zwrotu za Mateusza ze Skarbówki?? Dostałyście już?

no to niezle z tymi imprezami! faktycznie troche ich za duzo. dobrze jescze ejst, jesli kazde wesele jest w innym towarzystwie, to mozna isc w tej samje kiecce-ahahha!
teraz sa na czasie prace przy zbiorze owocow, ale to trzeba miec na to czas, no i niestety jest meczace. inny sposob zarobienia kasy mi nie przychodzi do glowy.
nie daje czesto nifuroksazdyu, tylko jesli widze, ze to moze byc ostra biegunka. banan julitke uczula, a o marchewce nie pomyslalam.

Akurat taka praca u mnie odpada,bo nie mam co z małym zrobić. A u nas np. chodzi się w buraki:-D na okrążkę. Niektóre mam nadzieję wiedzą co to takiego. Poszłabym,a co, zadna praca nie hańbi,ale cóż...Co prawda w gazetach są ogłoszenia o chałupniczej w domu,ale to takie ryzyk-fizyk. Gdyby któraś z Was miała cos sprawdzonego to z wielką chęcią skorzystam.

Witajcie!
Majandra ja równiez czekam z niecirpliwoscia na wyniok tesu:D:-D:tak:
Izabela witaj z powrotem fajnie ze wakcje sie udaly:-)

Tak jak NuŚka, mam męża, który je wszystko co niezdrowe, a jak coś zdrowe to beeeee:no:
A u mnie z kolei na odwrót moj maz uwielbia zdrową zywnosc i najchetniej tylko takie rzeczy by jadal ale ja za to jakos nie mam do tego zaciuecia
czasochlonne przygotowywanie posilkow nie wchodzi u mnie w gre spaghetti jakos szybciej sie robi :baffled:
jedyne co lubie to kuchnie japonska zupe miso albo z soi, sushi, tempure i nawet tofu to moge jessc na kilogramy

U nas nadal ani jednego zeba:no::no::no:

Justyna ja już dawno dostałam, ale dlaczego Ty jeszcze nie masz, to nie mam pojęcia. A PIT dobrze obliczony, bo może się nie załapywałaś?????

Enia
jesteś juz na zamkniętym więc prosimy o foto, ale nie tylko maleństwa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry