reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

jestem hrudzia jestem
ale mam dosyć
padam jak to zasze ja piszę na cyce
praca, ten mój kochany ogród domek dzieci psiur i kocicie no i na deser "BUBA" jak to ika ochciła papuga
B m się posuł i nic a nic mi nie pomaga oboiązkach domoych i eszłam na ścieżkę wojenną bo już nie iem jak się nazywam ale nie o tym
ne mam czasu dla siebie ani na BB
justynka te blond co sobie sama zrobiłaś to moja mamcia tez sobie raz takie coś ymodziła a śmiechu mieliśmy co nie miara a co do cięcia to zrób sobie taką bezpieczną poycinaną z grzyką długość żebyś od czasu do czasu mogła spiąć i idać na zdjęciach że masz delikatne włoski więc gruba grzywka odpada

majandra to Maciuś waży tyle co Wiki tyle że ona jest dłuższa wg moich pomiaró 82 cm ma
co u nas
Wiki coraz chętniej sama stoi i ale kroczków jeszcze nie chce robić za to dziś w ogrodzie najadła się zielonych truskawek i zagryzała je ziemią masakra nie można jej spóścić z oczu
ładnie już sama trzyma butle z mlekiem a avent nie łątwo utrzymać bo jest gruby
trzymajcie sie bo nie wiem kiedy znów zajrzę do was
papappap

reklama
Monia moja mama miała guza wielkości gołębiego jaja , moja siostra też miała guza i okazało się że to nic groźnego . Najważniejsze żeby Twoja mama poszła jak najszybciej do lekarza .

Hruda synek mojej kuzynki też miał takie usg i jest to zupełnie bezbolesne:-)

ja też jeszcze jestem tylko męczę się z filmikami

Luandzia - dzieki za pocieszenie..bo szukalam na tym cholernym necie jak wyglada takie badanie u dziciaczkow i niestety nic nie znalazlam. Jutro ide do przychodni zarejetrowac Stasia to sie dowiem (mam nadzieje) co i jak
Tygrysku - witaj kochana...bidulka.:-(Ale takiego natloku obowiazkow to i dwa tygryski nie dalyby rady.

Też mam taką nadzieję że pan Edek jak najszybciej ją namówi na wizytę u lekarza.
a teraz już też idę spać bo jakoś jestem zmęczona. DOBRANOC

ale mam dola:-:)-:)-( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślę:no::no::no:chce mi się plakać:-(

:-( Bardzo mi przyrko, ale to jeszcze trzeba sprawdzić głowa do góry!!!!

Hruda wydaje mi się, że badanie będzie sondą od środka.

Hruda - nie bedzie nic Stasia bolalo, nie martw sie.
Justyna - mnie by sie podobala u Ciebie ta pierwsza fryzurka (mam podobna) tylko inny kolorek. Mysle ze te co Hruda zaproponowala to by byly fajne. A co z paznokciami chcesz zrobic? Szalejesz :-)
Kasia - fajna bluzka :tak:
Moniu - guzek nie musi byc niebezpieczny, mam nadzieje ze mama szybko pojdzie na badanie.

hej
ale mam nerwa postanowiłam że skoro B ma dziś wolne to on wstanie rano do Wiki a tu klops ja nie wstałam on nie wstał a ta płakała ale mam małża niech go gęś kopnie rozpuściam go że hej
Hrudzia doczytałam o tym badaniu i uważam że to nie będzie nics trasznego i bolesnego uszy do góry
Kasia śliczna bluzeczka w moim typie tylko ja w takich źle wyglądam ale jak mówiłaś że to praca na poczcie to dostaniesz od nich uniformy i bluzki
Enia ty się o mamcię tak nie mart bo na pewno będzie dobrze

reklama
ale mam dola:-:)-:)-( byla dziś u mnie mama ze swoim przyjacielem Edkiem no i jak mama wyszla do ubikacji to E powiedzial mi że mama dziś przy ubieraniu wykryla w okolicy piersi jakiś guz:-( niewiadomo co to jest bo E dopiero będzie namawial mamę żeby poszla do lekarza żeby to zobaczyl. Strasznię się boję że to będzie rak:-( caly dzień o niczym innym nie myślę:no::no::no:chce mi się plakać:-(
Monia, bardzo mi przykro:-(, ale mam nadzieję, że to nic groźnego.

Do góry