reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy wasze dzieci też stają przy wszystkim co się tylko da :szok: normalnie ostatnio nie mogę ujarzmić mojego małego tajfunka łóżeczko już nie służy do spania tylko do stania....

Mój Stasiek z pasją wstaje nawte przy pomocy mojej spódnicy :tak:

I to u nas jest najgorsze :tak: Zwłaszcza dla mojej mamy której powierzam Bartka na te parę godzin. Mama porusza się na kuli,choć powinna na dwóch ale gdzieś jest gorzej z lewą nogą. A mój Bartek upatrzył sobie moją mamę i do tej drugiej w ogóle nie chce chodzić bo jest wrzask :crazy: No i nieraz mama ma z nim utrapienie bo jest upierdliwy i ciągnie,trzyma ją za spódnicę i tak idą np.z kuchni do pokoju:tak:
Może po sierpniu (po operacji) już będzie mogła chodzić mniej więcej to w tym roku pójdę już do pracy a strasznie bym już chciała :tak:

Kasia co Ty robisz tak z rana????? Spać nie możesz,czy Kubuś się przebudził????

Moja Olka jeszcze spi ale Bartuś przed chwileczką się obudził więc kończę;-)

reklama
aaaaaaaaa, a Olafowi to jeszcze niektorzy na targu itp daja truskawki albo jablka i pozniej jest 30 minut placzu bo on to chce.
Etka, no to jest wnuczek prawdziwy ;)
Nuska, od 5 lat? no niezle. Chociaz jakos to wykorzystalas hehe ? :p

a Olo sobie znalazl nowa frajde. Szuka chodaka, staje przy nim, lekko popycha i tak zwiedza sam caly dom. I skubaniec na stopnie i schody mi wchodzi. a wszystkie zabezpieczenia rogog pourywal..

witajcie kochane nie było mnie pare dni i mam zaległości nie od odrobienia:-:)-:)-(
wczoraj była z Julia u lekarza ale o tym napiszę w odpowiednim wątku:-)
dobra uciekam ale jeszcze tu dzisja wrócę:tak:

wchodzę na inne wątki i jestem przerażona bo tyle naprodukowałyście, że tam też nie jestem wstanie nadrobić zaległości:szok::szok: musicie mi wybaczyć:confused::happy2:

Tylko nie myślcie,że już wstałam:-D
Wika ma taki dziwny głos odkasłuje od ktrani i ma chrypkę zapisany ma eurespal i kropelki do oczka na tą ropkę
Jak pije ten cudowny Eurespal? Kiedyś mieliśmy to i rzygał tym dziadostwem,że hej!

JUPI!!!!!!!!
Na 100% pojedziemy w niedziele na WIEEEEEEEEELKIE zakupy, kasa zebrana, ide obczajac katalogi z mebelkami, piekarnik tez musze kupic, bo tutaj mamy jakis stary, gazowy, w ktorym boje sie cokolwiek robic , wiec nie robie. A juz mnie roznosi, zeby cos upiec. No i Mandy moze hustawke kupimy i jakies ciuchy by mi sie przydaly nowe...jak ja KOCHAM takie zakupy :-) ;-)
To będzie piękna niedziela:tak: My też mamy w planach zakupy. Jedziemy na giełdę po spodnie, buty, pewnie skapnie mi się jakaś kiecka i bluzka;-) A i może fundne sobie nowe firany,bo słyszałam,że są fajne z takich zwykłych z 5zł. Muszę zobaczyć

Melduje się z rana!
Troche poczytałam na dzisiejszy egzamin, ale cienko, cienko:baffled: no ale do 18 to może jescze przeczytam reszte:confused:
Stanie to też norma, łapie się wszystkiego co idzie spodni, nóg, rączek od mebli
Pczytam wieczorem co nastukacie:tak:

Jak pije ten cudowny Eurespal? Kiedyś mieliśmy to i rzygał tym dziadostwem,że hej!

To będzie piękna niedziela:tak: My też mamy w planach zakupy. Jedziemy na giełdę po spodnie, buty, pewnie skapnie mi się jakaś kiecka i bluzka;-) A i może fundne sobie nowe firany,bo słyszałam,że są fajne z takich zwykłych z 5zł. Muszę zobaczyć
U nas było tak samo i w końcu skończyło się na antybiotyku.
Życzę udanych zakupów zapowiada się na to że poszalejesz:-)

reklama
Wpadlam sie przywitac!
Dzis dzien bedzie mi sie slimaaaaaaaczyl, bo M bedzie dzis pozno w domu, prawdopodobnie pojawi sie ok 10 wieczorem :( Tyle ma pracy, ze musi pokonczyc. Ale zbieramy na wycieczke w grudniu :-) cos za cos :-) A w tv nudaaa, pokazuja urodziny krolowej elzbiety rany...ja wam mowie...W Pl narzekalam, ze ciagle gadaja w tv o tym samym, ale tam przynajmniej COS sie dzialo, a tu nuuuuuuuda.

Do góry