reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek:tak::tak: To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne:crazy:- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek:tak::tak: To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne:crazy:- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

gagulec, glowa do gory.:happy2::happy2::happy2::happy2: niedlugo i damianek bedzie sympatykiem roznosci :-)

Skoro sędziowie zadbali o dobry nastrój gospodarzy tegorocznych mistrzostw to pozostaje mieć nadzieje, że za 4 lata zadbają także o nastroje polskiej publiki na Euro2012, któremu my będziemy gospodarzyć, i Polska dojdzie do finałów.
O ile sie polska zakwalifikuje w ogole do mistrzostw;) ja nie wiem jakim cudem oni ograli portugalie hahaha
u mnie pogoda jak zwykle wilgotno pochmurnie ale w miare cieplo
straszycie mnie tymi zawieruchami a ja za tydzien bede w polsce u rodzicow i chce upalu... :-p nie uswiadczylam upalu od 2 lat wiec chce sie wreszcie wygrzac i wystawic na slonce moje wykrzywione reumatyzmem konczyny!:-D:-D

reklama
Do góry