Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka
reklama
donkat
Fanka BB :)
Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka
gagulec, glowa do gory. niedlugo i damianek bedzie sympatykiem roznosci :-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
julitka jak nie ma ochoty, albo juz cos zrobila, to tez schodzxi. jednak kupka nie zawsze jest zalatwina w sekunde, wiec czekajac na nia sie nie nudzi, tylko bawi.
Z kupką to co innego Zuzia robi zawsze rano ok 7.30 i zaraz po zupie i tak ją sadzam i też nie trzeba czekać
Gugulec do jedzenia moja córka też jest anty;-)
U na deszcz i zawierucha:-(u nas jescze swieci slonko, wiec zmykamy na dowrek:-)
O ile sie polska zakwalifikuje w ogole do mistrzostw ja nie wiem jakim cudem oni ograli portugalie hahahaSkoro sędziowie zadbali o dobry nastrój gospodarzy tegorocznych mistrzostw to pozostaje mieć nadzieje, że za 4 lata zadbają także o nastroje polskiej publiki na Euro2012, któremu my będziemy gospodarzyć, i Polska dojdzie do finałów.
u mnie pogoda jak zwykle wilgotno pochmurnie ale w miare cieplo
straszycie mnie tymi zawieruchami a ja za tydzien bede w polsce u rodzicow i chce upalu... nie uswiadczylam upalu od 2 lat wiec chce sie wreszcie wygrzac i wystawic na slonce moje wykrzywione reumatyzmem konczyny!
u nas z nocnikiem to samo:--baffled:Ja tez tak chcę bez problemowo i owocnie sadzać na nocniczek To moje dziecko jest całkowicie jakieś inne- anty jedzeniowe, anty łóżeczkowe, anty na raczkowanie , stawanie o chodzeniu już nie wspomnę no i teraz jeszcze anty nocnikowi. Załamka
reklama
Podziel się: