reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra - mój Tymek wyje jak nie pozwalam mu bawić się (tzn. stukać łapkami) w laptopa. Doszło do tego, że wytargałam starą uszkodzoną klawiaturę od kompa, bo nie mogę spokojnie popisać, młody dostaje kociokwiku na widok otwartego lapka, a tak przynajmniej na chwilę zajmie się trupem klawiatury. A poza tym to już wyrwał dwa klawisze w naszym laptopie:baffled: Nie wiem jakim cudem... A odkurzacza się boi. Jak włączam to w ryk.

Ha, no i muszę się pochwalić moim starszym synem. Kuba dzisiaj po raz pierwszy spał w nocy już bez pieluchy. I obyło się bez wpadki. Wow, ciekawe czy to już prawdziwe pożegnanie z pampersami? Kupiłam taki gruby podkład - prześcieradełko frotte z jednej strony wyłożone gumą, zamiast tej folii ochronnej, bo strasznie się marszczyła i ciągle zjeżdżała spod prześcieradła.

Dziewczyny - wiem, że ta sprawa była przerabiana już dawno na naszym forum, ale w związku z tym, że trochę cienko u nas z kasą postanowiłam spróbować posprzedawać troszkę ubranek po Tymku na allegro. Mam do was serdeczną prośbę o jakieś przykłady, w jaki sposób "zareklamować" dane ubranko, żeby je sprzedać, sprzedawać pojedynczo, czy w zestawach, wybierać formę aukcji czy kup teraz. Będę wam wdzięczna za każdą przydatną radę doświadczonych allegrowiczek.

Ostatnia edycja:
reklama
Doszło do tego, że wytargałam starą uszkodzoną klawiaturę od kompa, bo nie mogę spokojnie popisać,

Dziewczyny - wiem, że ta sprawa była przerabiana już dawno na naszym forum, ale w związku z tym, że trochę cienko u nas z kasą postanowiłam spróbować posprzedawać troszkę ubranek po Tymku na allegro. Mam do was serdeczną prośbę o jakieś przykłady, w jaki sposób "zareklamować" dane ubranko, żeby je sprzedać, sprzedawać pojedynczo, czy w zestawach, wybierać formę aukcji czy kup teraz. Będę wam wdzięczna za każdą przydatną radę doświadczonych allegrowiczek.

My dodatkową klawiaturę też mamy od tygodnia, bo nie wyrabiałam:tak:

Co do allegro ja kiedyś sprzedałam zestaw i poszedł za marne grosze a rzeczy były fajne, więc zaczęłam sprzedawac po jedyńczo i to się bardziej opłaca i na aukcji. przez ponad dwa tyg zarobiłam około 200 zł.;-)

Byłam teraz na ogrodzie po sałatę i dodatki na obiad, ale pięknie leje i to mocno. Cieszę się , bo u nas nie padało od 2 m-cy.

Ostatnia edycja:
Hej, nie wiem,czy kupujecie RODZICE Claudi. Polecam lipcowy nr. Jest artykuł o raczkowaniu, o stópkach, o "męskich sprawach".
Lecę posprzątać,bo młody zasnął.

No a ja wyszłam z dzieckiem kulturalnie na spacer i.. po 20 minutach wróciłam:baffled: Nic nie wskazywało, że na nowo zacznie padać, a jednak i teraz mały śpiocha-ciekawe jak długo. Jak ja nie cierpię jak z małym nie pójdę na spacer!!!wrrr

A ja wszystko wyrzucałam:crazy: Ale do 16 jeszcze jest czas i zacznę przymuszać moje dziecko do jedzenia obiadków, bo u nas z Bobovity podchodzą tylko deserki;-)

reklama
Do góry