Atruviell
Wrześniowe mamy'07
O ile sie polska zakwalifikuje w ogole do mistrzostw ja nie wiem jakim cudem oni ograli portugalie hahaha
Z tego co wiem, to gospodarze imprezy mają zagwarantowany start w mistrzostwach bez kwalifikacji, więc nie ma bata - finał musi być nasz Ale jak tak czytam różne sportowe i nie sportowe fora to biednemu sędziemu Webb'owi nieźle się obrywa. Podobno przyznano mu ochronę policyjną, bo zaczął dostawać listy z pogróżkami Chociaż nie dziwię się, ja po meczu Prokom-Turów w Zg-cu też miałam ochotę wypatroszyć sędziów, niemoty zasmarkane
A tak w ogóle, to u nas dzisiaj pogoda fatalna. Pół dnia lało i dopiero pod wieczór zaczęło się wypogadzać. Dzieci kaszlą więc może lepiej, że darowaliśmy sobie spacer w taką pogodę. Ale ja dzisiaj cały dzień oczy na zapałki i głowa obolała. Właśnie przytachałam się z zakupami z Biedronki, łapy odpadają. A wiecie co "odkryłam" w Biedronce? Dietetyczne chipsy o smaku śmietanki ze szczypiorkiem oraz ostrych pomidorków. Mniamuśne. Do tej pory kupowałam w Niemczech, bo ja fanka chipsów jestem ale te ilości kalorii w zwykłych przyprawiały mnie o zawrót głowy. A te są o wiele mniej tuczące i smakują dość ciekawie. Kosztują ok. 2 zł/paczka. Więc raz na jakiś czas można sobie pofolgować.
Dzięki, babeczki, za rady odnośnie Allegro. Może coś wymyślę, choć dzisiaj wybitnie nie mam zacięcia do takiego typu rękodzieła.