reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O ile sie polska zakwalifikuje w ogole do mistrzostw;) ja nie wiem jakim cudem oni ograli portugalie hahaha

Z tego co wiem, to gospodarze imprezy mają zagwarantowany start w mistrzostwach bez kwalifikacji, więc nie ma bata - finał musi być nasz:-D:-D:-D Ale jak tak czytam różne sportowe i nie sportowe fora to biednemu sędziemu Webb'owi nieźle się obrywa. Podobno przyznano mu ochronę policyjną, bo zaczął dostawać listy z pogróżkami:szok: Chociaż nie dziwię się, ja po meczu Prokom-Turów w Zg-cu też miałam ochotę wypatroszyć sędziów, niemoty zasmarkane:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak w ogóle, to u nas dzisiaj pogoda fatalna. Pół dnia lało i dopiero pod wieczór zaczęło się wypogadzać. Dzieci kaszlą więc może lepiej, że darowaliśmy sobie spacer w taką pogodę. Ale ja dzisiaj cały dzień oczy na zapałki i głowa obolała. Właśnie przytachałam się z zakupami z Biedronki, łapy odpadają. A wiecie co "odkryłam" w Biedronce? Dietetyczne chipsy o smaku śmietanki ze szczypiorkiem oraz ostrych pomidorków. Mniamuśne. Do tej pory kupowałam w Niemczech, bo ja fanka chipsów jestem ale te ilości kalorii w zwykłych przyprawiały mnie o zawrót głowy. A te są o wiele mniej tuczące i smakują dość ciekawie. Kosztują ok. 2 zł/paczka. Więc raz na jakiś czas można sobie pofolgować.

Dzięki, babeczki, za rady odnośnie Allegro. Może coś wymyślę, choć dzisiaj wybitnie nie mam zacięcia do takiego typu rękodzieła.

reklama
Całe do południa spedziłam u mamy.

Dziś jest dla mnie prawdziwy piatek trzynastego :-( w poniedziałek jadę do Sosnowca złozyć podanie do pracy :sad: i chyba na dniach pójdę :unsure::sad::sad::sad::sad: no niestety, ale jak już mam iść to niech już idę. R naturalnie uważa, że dramatyzuje i conajmniej zachwouje się tak jakbym miała odejść od Kubusia na zawsze :-( pewnie ma racje i raczej ma racje.

Nie byłam u pediatry we wtorej pojade. Nie chciałam już drażnić tego 13-go.

Wczoraj na meczu myslałam, że zejde tak się wkurzałam. A na koniec to myślałam, że TV przez okno wypierdziele :wściekła/y: miec takiego pecha. ALE za to jak na początku Polscy kibice odśpiewali hymn miałam ciary na plecach i chyba jakbym tam była to bym się poryczała ze wzruszenia :tak: super. Brat mojego szwagra był w Wiedniu na meczu jestem ciekawa jakie wrażenia ma po wczorajszym.

tego deszczyku wam zazdroszcze, ale niech dlugo nie pada, bo sie robi ponuro. mnie dzis od rana jakos smutno. czuje sie osamotniona sama w domu i coraz bardzije mi to doskiwera. maial juz dawno przyjechac na jakis czas moja mama, ale ciagle jje cos wypada i nie moze sie zebrac. dlatego tez zdecydowalam, ze jutro jak pojedizemy, to zostane u niej na caly tydzien:-). juz mam dosc siedzenia samej i "rozrywac" sie pojeciem na zakupy. a dzis maz w dodatku wrocil pozno, wiec juz mnie to dobilo :-(ja potrzebuje kontaktow z ludzmi, pogadac i w ogole. :-(
mam nadzieje,ze ten pobyt mi dobrze zrobi. jescze zeby pogoda byla w miare przyjazna, to bedzie super :-)
a w niedizele mam roczek bratanka, jestem chrzestna. niedlugo nas czekaja roczki, ani sie spostrzezemy a nadejdzie wrzesien :szok:

A ja wlasnie wstalam bo przysnelam razem z mala i czuje sie jak nowo narodzona.

Majandra nauka nie zajac nie ucieknie;-) A tak na marginesie to w sierpniu bede w PL wiec jesli masz ochote to mozemy sie spotkac.

o kurcze, sprawdzilam poogde na przyszly tydzien dla kilec i masakra! caly czas chmury i deszcz. temp. ok, bo ok 20-24st, ale deszczyk moglby popadac nocami, albo dzien -dwa, anie tak dlugo!!!!!!!! -takiej to trudno dogodzic, nie? ale moze i dobrze,ze taka zakichana pogode nie zanudze sie w domu. juz razniej siedziec w kilkoro, niz samej.

reklama
Chodziło Ci o Kielce, tak? To gdzie Ty w końcu mieszkasz?:baffled::confused:

tak, chodzilo o kielce, chce szybko pisac i zjadam litery. ja mieszkam teraz w radomiu,a dokladnie pod. pochodze z Nowej Slupi niedaleko Kielc i tam mam mame i reszte rodzenstwa. bylas na Swietym Krzyzu? nowa slupia lezy u jego stop.

Do góry