reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Idę lulać. W nosie mam mecz- i tak jeszcze mogą przegrać :baffled: i nie chce sie denerwować. A poza tym to już moja pora lulania;-) Słodkich snów życzę i do jutra-papapapap

doti, domyslam sie,ze pracujesz w fabryce samochodow, czy cos takiego i dlatego wymagaja takie obuwie. ja pracowalam na sortowni pomidorow i tez nalezalo miec obuwie ochronne,a u naszego kontrahenta w angli wymagali butow z czubkami ze stali, zeby lepiej chronily noge przed najechaniem jakims sprzetem. lepiej dopytaj ich co i jak, zebys nie wyskoczyla w szpilkach.:rofl2:
W fabryce popychaczy :-):-):-):-) No właśnie, u siebie wiem kiedy mogę wskoczyć w szpilki i zasuwać po hali unikając dyra :-) Ale w takim Fordzie to może być głupio. Holender, ale te sandałki robocze :confused::no: Chyba muszę sobie coś kupić, a jestem spłukana:no:

W fabryce popychaczy :-):-):-):-) No właśnie, u siebie wiem kiedy mogę wskoczyć w szpilki i zasuwać po hali unikając dyra :-) Ale w takim Fordzie to może być głupio. Holender, ale te sandałki robocze :confused::no: Chyba muszę sobie coś kupić, a jestem spłukana:no:

najbardzije sa odpowiednie kryte trzewiki kryjace kostke. wez sowje jakies traperki lub tym podobne i juz.

No tak właśnie wyglądają moje sandałki robocze... Może faktycznie je wezmę. Chyba że coś znajdę taniego i ładnego. Może się rozlecieć po miesiącu, co tam. Chociaż... kiedyś kupiłam brzydkie ale super wygodne i super tanie buty (20 zl!) i to były chyba najbardziej nie do zdarcia buty. Jak ja ich nie lubiłam! Ale były wygodne więc chodziłam.

A, mam prośbę, wielką, dajcie się namówić na zaproszenie do testowania kosmetyków Maybelline :blink: Trzeba zaprosić 10 osób i mi trochę brakuje. Jeśli jesteście chętne to dajcie mi maila, może być na PW, to zaproszę.

a tak wogole to mamy dzis 4rocznice slubu, ale jakos nie ma mozliwosci poswietowac. zlecialy te latka bardzo szybko i milo. czasem mnie wkurza moj mezus, ale ogolnie to nie moge na niego narzekac! taki kochany chlopak! oby nam tak dlaje sie fajnie ze soba zylo!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry