reklama
Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładać tylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-)
dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzy i wątpliwościach
na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz
na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz
szkoda im kasy z NFZ na kolejne badaniena USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Doczytałam. Boże jaka ja jestem glodna. Wrąbałabym jakąś pizzę albo dobry makaron z Pietraka.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładać tylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-)
Tego buta mam tak zakładać dopiero jak zacznie bardzo dobrze chodzić oczywiście jeżeli do tego czasu samo nie przejdzie ja na twoim miejscu wcześniej skonsultowałabym się z ortopedą ok 1,5 roku wizyta i tak jest zalecana
Kasia biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki obu drużyn raczej się nie spotkają więc pewnie nie ma problemu
kochana zjedz sobie, Tobie nie grożą wałki tłuszczyku po boczkach;-)Doczytałam. Boże jaka ja jestem glodna. Wrąbałabym jakąś pizzę albo dobry makaron z Pietraka.
Oki padam, może dziś sie bardzo dobrze wyśpię, jak sie umyję to na chwilkę jeszcze zajrzę
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tylko u mnie psy dupami szczekaja i zostaje mi tylko jakiś chleb:-(
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
szkoda im kasy z NFZ na kolejne badanie
Ta druga wizyta też była refundowana ale trzeba było długo czekać więc poszliśmy prywatnie
W właśnie przyniósł mi Martini (z wodą żeby było słabsze;-)) ktoś się przyłączy
Podziel się: