reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładać:szok: tylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-):-D

dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzy:tak: i wątpliwościach

na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz:baffled:

Luandzia - jak mu z tą stopką nie przejdzie to też mu będę bucik tak zakładać:szok: tylko najpierw skonsultuje się z jakimś "specjalistą" albo lepiej z Wami;-):-D

dobrze, że jesteście inaczej zginełabym w niewiedzy:tak: i wątpliwościach

na USG bioderek byłam tylko raz i lekarka stwierdziła, że jest super i już mamy więcej nie przychodzić, ale jak czytam co piszecie to może powinnam iść jeszcze raz:baffled:

Tego buta mam tak zakładać dopiero jak zacznie bardzo dobrze chodzić oczywiście jeżeli do tego czasu samo nie przejdzie ja na twoim miejscu wcześniej skonsultowałabym się z ortopedą ok 1,5 roku wizyta i tak jest zalecana

Kasia biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki obu drużyn raczej się nie spotkają więc pewnie nie ma problemu

Ale nie nie :) chodziło mi o to, której drużynie kibicują, bo mąż pewnie Turcji i jestem ciekawa czy też Polsce, jak grają Nasi chłopcy.

reklama
Do góry