reklama
Buuuu znowu coś nie tak robię ledwo przyzwyczaiłam go do butelki a tu już się okazuje że to źle że pije na leżąco

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.
NuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.
O dzięki za odpowiedź :-):-):-):-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny
Blimka Zuzia ma dwa zębole (ale wyszły jakieś 2 tygodnie temu więc też raczej późno) ale chyba kroją się już następne
Jeżeli chodzi o jedzenie to pisałam wam że Zuzka była strasznym niejadkiem ale (odpukać) od dwóch dni zjad deserek i duży słoiczek na obiad.
Majandra a czy cyckiem też nie można karmic na leżąco?
Etka gratulacje fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie
Justyna ja się normalnie poryczałam jak usłyszałam że umarłam. Jak powiedzieli w TV że znalazł się dawca i będzie miała przeszczep to myślałamże jej się uda...
Blimka Zuzia ma dwa zębole (ale wyszły jakieś 2 tygodnie temu więc też raczej późno) ale chyba kroją się już następne
Jeżeli chodzi o jedzenie to pisałam wam że Zuzka była strasznym niejadkiem ale (odpukać) od dwóch dni zjad deserek i duży słoiczek na obiad.
Majandra a czy cyckiem też nie można karmic na leżąco?
Etka gratulacje fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie
Justyna ja się normalnie poryczałam jak usłyszałam że umarłam. Jak powiedzieli w TV że znalazł się dawca i będzie miała przeszczep to myślałamże jej się uda...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dobrze wiedzieć bo Mati na calkiem plaskiej nie pije tylko na podusiNuŚka, na zupełnie płaskiej powierzchni nie wolno karmić. Myślę, że na poduszce jest ok.

Podziel się: