reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Na dawaj mu na leżąco pić, bo może mieć cofniętą szczękę. Tak czytałam w pewnej mądrej dzieciowej gazecie:nerd:
Wiem, że to nie dobrze, ale to zrobił pierwszy raz. Znając jego naturę już tak nie zrobi, ale na wszelki wypadek będę uważała.
Przejęzyczenie we wcześniejszym poście nie kładę tylko on siedzi i sobie pije, dziś się położył :szok:

reklama
Na dawaj mu na leżąco pić, bo może mieć cofniętą szczękę. Tak czytałam w pewnej mądrej dzieciowej gazecie:nerd:

Mateuszek zawsze pije na leżąco bo na siedząco niepotrafi:baffled: a wy jak karmicie dzieci albo dajecie im się napić to nasiedząco? Ola też jak byla mala to pila na leżąco i niema cofniętej szczęki. Mi się wydaje że niemożemy traktować wszystkiego serio co napiszą w gazecie:no:

Ja daje Naomi pic i jesc w pozycji pol lezacej.Jej jest wygodniej bo nie musi tak bardzo odchylac glowy do tyly jak siedzi.A w nocy daje jej na lezaco ale na boku zeby jej niebudzic bo pozniej by mi nie zasnela(juz tak mialam kilka razy)I wszystko jest ok.

Majandra szczerze powiedziawszy pierwsze słysze, że picie i jedzenie na leżaco powoduje wady :confused: a co z noworodkami???? Czy one też nie powinny na leżąco jeść??? Co prawda chyba żadna matka na leżąco noworodka nie karmi tylko pod kątem, ale zawsze to leżaca pozycja.

Ja Kubusia karmie i daje mu pić na siedząco lub kiedy leży na podusi.

reklama
Czy u was tez sa strony poprzestawiane.Tzn ze posty npisane jako ostatnie (w tej chwili ) sa na stronie nr.1 a te pierwsze na stronach ostatnich????????????????:baffled::baffled:Bo niewiem czy to znowu moj laptop szwankuje czy cos ???

Do góry