reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

to ja się nie wypowiadam na temat ogrodu bo mam pod nosem a i B zakupił specjalne zraszacze więc podlewanie to tylko przekręcenie kurka
a dziś Wika kąpała się w baseniku ale miała ubaw a ja ubolewam nad brakie aparatu

reklama
jeszcze kilka dni takich upalow i chyba w szpitalu wyladuje.
Niestety jestem czlowiekiem mdlejacym z powodu zbyt wysokiej temperatury i nie wazne ile wody wypije, i tak w koncu padne...

Hej hej, trochę mnie nie było, ale chyba nie tęskniłyście? Zresztą nie wiem, nie jestem w stanie nadrobić;-)

U nas wszystko dobrze. Dopiero dzisiaj dorwałam się do fotek ze spotkania z Luandzią i Izą, wysyłam je na picasę i dam link na zamknięty.
Ciągle gdzieś biegamy, zaliczamy jakieś grile, spacery i takie tam :tak: Przyjemnie jest.
Aha, dzisiaj udało mi się zarezerwować pokoje nad morzem, więc już postanowione, jedziemy na wczasy do PL, pierwszy raz ;-)

witam kobietki:-)
Kasia , Enia super że spotkanie wam się udalo i że macie do siebie tak blisko:tak:zaraz lece na zamknięty zobaczyć zdjęcia;-)
Majandra jak bylo na rehabilitacji:confused:
Hurda cieszę się że Stasiu zrobil takie postępy no i że weekend z mężusiem się udal:happy:

Mati dopiero co zasnol:szok: . Byliśmy dziś na pikniku przedszkolaczków organizowanym przez przedszkole:tak: bylo super:-) chociaż Ole ciężko bylo wygnać do dzieci:-( zauważylam że ostatnio Ola woli przebywać z doroslymi niż z dziećmi i jakoś się ostatnio nie chce bawić no i martwię się tym bo ona ma dopiero 3 latka i powinna się jak najwięcej bawić :-(
A tak to dzień nawet zlecial wieczorem przyjechala teściowa i przywiozla seler żebym se posadzila w ogródku:tak:

Witam dziewczyny my też ciągle spacerujemy grillujemy poprostu wykorzystujemy ładną pogodę

Hruda cieszę się że weekend z małżonkiem udany:-):-):-):-):-):-) i gratulacje dla Staśka

Carioca mówiłam że Igor ma takie plamki podobne do tych co pokazywałaś mi u Stasia byłam dziś ponownie u lekarza i powiedziała że to jest typowo skazowe:-:)-:)-( i dostaliśmy na próbę receptę na bebilon pepti , maść robioną i jakieś tam dziwadło do kąpieli zobaczymy czy pomoże buuuuu ale jedno jest dobre dałam małemu dziś na wieczór to mleko i troszkę się krzywił ale że był głodny to wypił wszystko co mu dałam może zaakceptuje to mleczko oby no i oby pomogło

Majandra to co napisałaś o mleku to jakiś horror aż mi się to śniło:szok::baffled::szok: buuu już kiedy słyszałam że mleko jest złe i takie tam ale nigdy nie zagłębiłam się w temat nie żebym jakoś przepadała za mlekiem ostatnio w ogóle nie piję mleka nie jem jogurtów (Igorek ma skazę) ale jak tu żyć bez sera ja tak lubię różne sery:-:)-)

Majandra to co napisałaś o mleku to jakiś horror aż mi się to śniło:szok::baffled::szok: buuu już kiedy słyszałam że mleko jest złe i takie tam ale nigdy nie zagłębiłam się w temat nie żebym jakoś przepadała za mlekiem ostatnio w ogóle nie piję mleka nie jem jogurtów (Igorek ma skazę) ale jak tu żyć bez sera ja tak lubię różne sery:-:)-)
Nie traktuj tego zbyt poważnie. Ja to wkleiłam tak dla ciekawostki, co niektórzy myślą o mleku. Ja sądzę, że we wszystkim nalezy zachowac zdrowy rozsądek. Nie można wszytkiego się wyrzekać, bo co to by było za życie. Nudne i bez smaku;-):-)

a już myślałam majandra że ty tak serio z tym mlekiem
ale i ja również się przeraziłam a ja tak bardzo lubię pić mleczko
własnie skończyłam oglądać plac zbawiciela, super film i tak ściska za serducho i pokazuje jak kruche są uczucia i szczęście i jak niewiele trzeba by wszystko stracić
B znów w pracy a ja znów ni emogę zasnać
ale przynajmniej dziś Szyma zasnął sam przed 22szok i wiecie co nie chcę zapeszyć ale już 4 noc mój synuś ma suche łózeczko (dla nie wtajemniczonych mały ma problem z moczeniem nocnym i ma to chyna po mnie bo ja długo siusiałam w nocy) i nie wiem czy to nie czasem przez te upały wszystko wypaca hm
a mi na rękę że tu tak mało postów bo przynajmniej jestem nabieżąco

reklama
witajcie kochane :)
przez ta śliczną pogodę niewiele się udzielam na forum bo jakoś nie chce mi się siedzieć w domu przed kompem....
jestem chora i dostałam zwolnienie lekarskie ale na całe szczęście ponoć nie zarażam....
wczoraj była u mnie kupela ze swoją córeczką która jest o miesiąc młodsza od mojej Juli, no i trochę mnie powkurzała....
chyba z 10 razy mówiła cytuję "ale ona mała" no fakt ja już kiedyś pisałam , że jestem niska i Jula chyba będzie po mnie, ale żeby od razu mała- nosi teraz ciuszki na rozmiar 74 jej Blanka nosi już na 86:szok:- KURCZę JAK MNIE WKURZA TAKIE PORÓWNYWANIE :angry::angry:
dzisaj jestem umówiona z inna koleżanką tą od Marcelka kiedyś Wam o niej pisałam (jej mały był w szpitalu) i to jest chyba jedyna moja kolezanka która jakos normalnie do tego wszystkiego podchodzi i nie robi jakieś chorej rywalizacji mimo iż jej mały świetnie się rozwija coś ala Kubus Kasi:-)

Do góry