reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorkowo
ja jak zwykle padam na no same wiecie na co ....;)
Szyma się kąpie Wika śpi B w pracy a dom zakwitł bo jak w taką pogodę siedzieć w domku , odrobinkę się poopalałam posiałam sałaty, szpinak i rzodkiewkę no i jakąs fasolę od kolegi B
dziś odwiedziła mnie szwagierka i zajeła się troszke Wiką będa się starać niedługo o dziecko ale tak patrzę na nich to się dużo muszą nauczyć a grunt to dać im swobodę to załapią co i jak z dzieckiem się robi bo jak na razie patrzę to by mi Wiki zagłodzli hehehehe
co do Wiki to ona się teraz rozwija w ekspresowym tempie ja jestem w szoku i wiem ze i wasze maluchy przejdą przez taki bum rozwojowy a może to dlatego że pracuje i uciekaja mi godziny z jej dnia
mała dziś coraz częściej się puszczała i stała bez trzymanki taki mały pozer szok nauczyła się wreszcie kosi kosi i robi papa jak trzeba iść no i szuk aReksa wzrokiem jak go wołam
Kasia już to wiele razy pisałam ale twój Kubalka to się tak rozwija jak mój szymuś

reklama
Melduję się i ja:tak:
u nas pogoda dziś byla cudowna:-) opalilam się a raczej spalilam:-D
:-Djak co dzięn caly dzionek byliśmy na dworze . Dziś znowu wyciąglam dzieciom basenik ale jakoś wiatr wial i się nie kąpali dopiero na wieczór jak już mieli iść spać to wiatr ucichl i zamiast kompieli w prysznicu mieli expresową kompiel w basenie:laugh2:
A mi D przywiózl dziś lyżworolki i jak już dzieciaczki usnely to troszkę se pojezdzilam:-)
a co do rozwoju Mateuszka to wydaje mi się że ostatnio stoi w miejscu nie widać żadnych nowych postępów:no:

Kurna też poopalałabym się,ale szkoda mi małego i nie wychodzimy na ten upał.
W środę umówiłam się z kumpelą-fryzjerką, ma synka miesiąc młodszego od Mateusza. Posiedzimy sobie u niej na ogrodzie. Może od razu obcięłaby mnie? To jest myśl.

Dzień dobry w ten piękny sloneczny dzień:-)
aż milo z lóżka się wstaje.
Jakoś niewiem co pisać więc się poprostu witam:tak::-D

Witam i uciekam :-) o 10 budze Kubusia (dopiero zasnoł) szykujemy się na spacerek z Enią :laugh2:

Wpadne póxniej wkleić zdjęcia na zamkniętym ze spacerku :laugh2:

witamy w deszczowy dzien jest super na dworze cieplo i delikatnie pada od wczoraj dosyc tych upalow napewno tym naszym maluchom tez goraco w takie dni Pozdro i milego dnia

Załączniki

• Snapshot_20080603.jpg
    Snapshot_20080603.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 31
Kasia, Enia, czekam na super zdjęcia:-)
A nam życzcie powodzenia, bo jedziemy zaraz po raz pierwszy na rehabilitacje.:-)
Majandra trzymamy kciuki, będzie dobrze.

Wpadne póxniej wkleić zdjęcia na zamkniętym ze spacerku :laugh2:

Czekamy na foteczki:tak:

witamy w deszczowy dzien jest super na dworze cieplo i delikatnie pada od wczoraj dosyc tych upalow napewno tym naszym maluchom tez goraco w takie dni Pozdro i milego dnia

A u nas ja poproszę choć ociupinkę deszczu:tak: bo nie ma czym oddychać :baffled:.

reklama
U nas jest tak samo. Gorąco,aż nie chce się wychodzić. Ogródkowe mamy,u Was też jest tak sucho:szok: Wczoraj lałam i lałam. Muszę podlewać co 2 dzien,bo inaczej nic nie urośnie.Podlewałabym codziennie,ale nie chce mi się rozwijać tych kilometrów węża.

Do góry