reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu a może z niej jest mały leniuszek :confused::confused::happy2: i tylko to jest przyczyną????

Ale rzeczywiscie lepiej jak wypowoiedzą się dziewczyny co chodziły ze swoimi baczkami na rehabilitacje.

reklama
Witajcie! Poczytałam co napisałyście, ale cierpię na chroniczny brak czasu:sorry2:
Trochę spóźnione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla dzieciaczków:-)
Tygrysek -dużo szczęścia i miłości oraz samych dobrych chwil:-):-)
Kasia - Krzysio;-) Gorączka mnineła i nic go nie boli:-), ale jeszcze bierze ospamox. Byłam u laryngologa i ma jeszcze troszkę chore prawe uszko, w czwartek idziemy do kontroli.
Pogoda cudna i dużo chodzimy na spacery.

A może się umówimy na jutro pasuje Ci??

Enia bardzo chętnie :) to może w tym samym miejscu gdzie umawiałyśmy się poprzednim razem??? Koło Plusa (sklep). Napisz tylko o której godzinie.

no więc jestem po pracy...
dla zainteresowanych moje problemy to jak zwykle P.... ale musicie mi wybaczyć - narazie nie chce mi się o tym pisac....

po za tym mam jeszcze jedno zmartwienie tzn Julia
jest ona radosnym pogodnym dzieckiem które nie sprawia problemów ale martwi mnie jej słaby rozwój... nadal nie przewraca się z plecków na brzuszek... nadal sama nie siada ani nie utrzyma długo równowagi w tej pozycji, nie pełza, nie raczkuję, o staniu nie ma mowy i tak zaczynam się bać czy wszystko ok:-(
gada śpiewa piszczy jak najęta, robi kosi kosi łapki, ładnie się sama bawi ale....

Asia moja znajoma ma od naszych jakieś 2 miesiące starszą dziewczynkę.Do 10 miesiąca nie potrafiła nic,nie siadała sama,wolała tylko leżeć.Dla niej było dobrze,bo mała tylko leżała a ona mogła ją zostawić na wersalce i pójść śmieci wyrzucić:szok: Teraz przeszło jej na 11 miesiąc i dziecko stało się żywsze....siedzi,nawet prowadzi ją za jedną rączkę:szok: Ja myślę tak samo jak Kasia że to mały leniuszek :tak:

Ale dziś duszno! Męża wysłałam po małe piwko bo jakoś mnie natchnęło :rofl2:

Enia 10.30 mam autobus z Blanowic to byłaym koło Plusa o 10.40, 11.53 lub 12.30.

To może o 12.30. Przyjechałabym tym o12.30 wysiąde na przystanku koło ZUS-u podejrzewam, że coś koło 12.40

reklama
melduje, ze podczytuje Was, ale nie mam weny na pisanie, troche klopotow sie zwalilo na glowe, niezbyt mam czas na dluzsze siedzenie. Ale myslami jestem z Wami!

Do góry