reklama
Witajcie! Poczytałam co napisałyście, ale cierpię na chroniczny brak czasu
Trochę spóźnione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla dzieciaczków:-)
Tygrysek -dużo szczęścia i miłości oraz samych dobrych chwil:-):-)
Kasia - Krzysio;-) Gorączka mnineła i nic go nie boli:-), ale jeszcze bierze ospamox. Byłam u laryngologa i ma jeszcze troszkę chore prawe uszko, w czwartek idziemy do kontroli.
Pogoda cudna i dużo chodzimy na spacery.
A może się umówimy na jutro pasuje Ci??
Trochę spóźnione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla dzieciaczków:-)
Tygrysek -dużo szczęścia i miłości oraz samych dobrych chwil:-):-)
Kasia - Krzysio;-) Gorączka mnineła i nic go nie boli:-), ale jeszcze bierze ospamox. Byłam u laryngologa i ma jeszcze troszkę chore prawe uszko, w czwartek idziemy do kontroli.
Pogoda cudna i dużo chodzimy na spacery.
A może się umówimy na jutro pasuje Ci??
no więc jestem po pracy...
dla zainteresowanych moje problemy to jak zwykle P.... ale musicie mi wybaczyć - narazie nie chce mi się o tym pisac....
po za tym mam jeszcze jedno zmartwienie tzn Julia
jest ona radosnym pogodnym dzieckiem które nie sprawia problemów ale martwi mnie jej słaby rozwój... nadal nie przewraca się z plecków na brzuszek... nadal sama nie siada ani nie utrzyma długo równowagi w tej pozycji, nie pełza, nie raczkuję, o staniu nie ma mowy i tak zaczynam się bać czy wszystko ok:-(
gada śpiewa piszczy jak najęta, robi kosi kosi łapki, ładnie się sama bawi ale....
Asia moja znajoma ma od naszych jakieś 2 miesiące starszą dziewczynkę.Do 10 miesiąca nie potrafiła nic,nie siadała sama,wolała tylko leżeć.Dla niej było dobrze,bo mała tylko leżała a ona mogła ją zostawić na wersalce i pójść śmieci wyrzucić Teraz przeszło jej na 11 miesiąc i dziecko stało się żywsze....siedzi,nawet prowadzi ją za jedną rączkę Ja myślę tak samo jak Kasia że to mały leniuszek
Ale dziś duszno! Męża wysłałam po małe piwko bo jakoś mnie natchnęło
Enia 10.30 mam autobus z Blanowic to byłaym koło Plusa o 10.40, 11.53 lub 12.30.
To może o 12.30. Przyjechałabym tym o12.30 wysiąde na przystanku koło ZUS-u podejrzewam, że coś koło 12.40
może być 12.40 i może też być 10.40 jutro jestem czasowa:-)
reklama
Podziel się: