reklama
Witajcie! Poczytałam co napisałyście, ale cierpię na chroniczny brak czasu
Trochę spóźnione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla dzieciaczków:-)
Tygrysek -dużo szczęścia i miłości oraz samych dobrych chwil:-):-)
Kasia - Krzysio;-) Gorączka mnineła i nic go nie boli:-), ale jeszcze bierze ospamox. Byłam u laryngologa i ma jeszcze troszkę chore prawe uszko, w czwartek idziemy do kontroli.
Pogoda cudna i dużo chodzimy na spacery.
A może się umówimy na jutro pasuje Ci??

Trochę spóźnione, ale szczere
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla dzieciaczków:-)
Tygrysek -dużo szczęścia i miłości oraz samych dobrych chwil:-):-)
Kasia - Krzysio;-) Gorączka mnineła i nic go nie boli:-), ale jeszcze bierze ospamox. Byłam u laryngologa i ma jeszcze troszkę chore prawe uszko, w czwartek idziemy do kontroli.
Pogoda cudna i dużo chodzimy na spacery.
A może się umówimy na jutro pasuje Ci??
no więc jestem po pracy...
dla zainteresowanych moje problemy to jak zwykle P.... ale musicie mi wybaczyć - narazie nie chce mi się o tym pisac....
po za tym mam jeszcze jedno zmartwienie tzn Julia
jest ona radosnym pogodnym dzieckiem które nie sprawia problemów ale martwi mnie jej słaby rozwój... nadal nie przewraca się z plecków na brzuszek... nadal sama nie siada ani nie utrzyma długo równowagi w tej pozycji, nie pełza, nie raczkuję, o staniu nie ma mowy i tak zaczynam się bać czy wszystko ok:-(
gada śpiewa piszczy jak najęta, robi kosi kosi łapki, ładnie się sama bawi ale....
Asia moja znajoma ma od naszych jakieś 2 miesiące starszą dziewczynkę.Do 10 miesiąca nie potrafiła nic,nie siadała sama,wolała tylko leżeć.Dla niej było dobrze,bo mała tylko leżała a ona mogła ją zostawić na wersalce i pójść śmieci wyrzucić

Ale dziś duszno! Męża wysłałam po małe piwko bo jakoś mnie natchnęło

Enia 10.30 mam autobus z Blanowic to byłaym koło Plusa o 10.40, 11.53 lub 12.30.
To może o 12.30. Przyjechałabym tym o12.30 wysiąde na przystanku koło ZUS-u podejrzewam, że coś koło 12.40
może być 12.40 i może też być 10.40 jutro jestem czasowa

reklama
Podziel się: