reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

aaaaaaaaaaaaaaaa!!!! oszaleje zaraz!!!!!!!! juz DRUGI dzien nie mam NIC slodkiego w ustach i jestem na glodzie!!! wiec przestancie mi tu o jakis wafelkach w kremie!

reklama
no nie chyba się wkurze już mialam napisanego posta a tu nagle coś niechcący nacisnelam i skasowalo się:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakoś ostatnio dużo piszecie albo ja za malo zaglądam na BB:sorry2: u nas nic się nie dzieje :no: calymi dniami siedzimy na dworze i opalamy się:-D
Któraś coś tam pisala o biedronce ja kupuje tam mleko Bebiko 2 kosztuje 10.75 a u mnie w sklepie 12.70zl:dry: no i ostatnio kupilam też tam pieluszki Dada:tak: nie byly takie zle:happy:

Kasiu mam nadzieję że dolek tylko przejściowy i że wszystko będzie ok;-):tak:

Ok zajżalam na chwilkę coś tam poczytalam( niestety tylko z glównego wątku bo na reszte czasu brak) i zmykam zrobić mężowi kanapki do pracy no a potem wkońcu nyny:-D:tak:

Dobranoc Marianny:-D

No witam! Pozno bo pozno ale jestem.
Etka kochana ucaluj Bartusia , biedny, tak mi go zal, ze nie masz pojecia.
No a u nas nic nowego. Carmenka ma 5 zeboli trzy na gorze dwa na dole. W ogole jakos cale szczescie bezbolesnie to przechodzi. Zaczela mi robic fochy na jedzenie, juz posmakowala i wybiera co jej lepiej smakuje, a ja glupia latam i moze to, moze to a ona wtedy rzadzi, wiem, ze zle robie, ale jakos tak samo z siebie mi to wychodzi. No i nie chce zapeszac ale tak patrzac na jej nozke,gdy zmieniam te opatrunki, to tydzien i chyba juz w koncu od 5 miesiecy obejdzie sie bez bandazy i tych *******, mam NADZIEJE!!!!Ale cicho sza odpukac! no to pozdrowienia !!!!

kina MAM NADZIEJE, Trzymam kciuki aby to juz sie wkoncu skonczylo :-)a ja wlasnie pije szampana...tak jakos mnie naszlo na babelki:-) M pobiegl mi po gazetke do sklepu i zaraz zmykam do wyra!Dobranoc

witam
my już w domciu migdałak już Szyma nie ma i powiem wam dziewczyny że ten mój synek to super dzielna dziecinka
teraz w domku syf bo B niby sprzątał ale wiecie jak to facet masakra a my 2 torby z pobytu w szczecinie i wiki u babci do prania mega zakupy itp
a tu na forum znów jakies chorobowe fatum życzę wszystkim maluchom powortu do zdrówka, i Bartuś (etka) trzymajcie się i myślę że temperatura to od poparzenia jest a nie od infekcji
jutro do pracy a ja nie mogę zasnąć B w pacy dzieci śpią wreszcie
i musze się wam pochwalić w naszym ogrodzie dojrzały już truskawki fak tna razie pojedyńcze egzemplarze ale już nie długo będzie cał wysyp
i jeszcze jedno zaszłam do 5-10-15 i kupiłam pare łaszków dla Szymka były na 30% wyprzedaży ale Wiki nic nie kupiłam bo to co było na wyprzedaży to było dla większych dzieci a reszta nie na moją kieszeń
i kupiłam sobie sandałki na wysokim koturnie brązowe skórzane na wyprzedaży też jednak są jakieś plusy wizyty w szczecinie

Kasiu ja uwazam ze nie powinno se mieszkac z rodzicami jka i swoimi tak i z rodzicami meza chodzby byli najbardziej ukochanymi osobami na ziemi i nie wiadomo jak wspanialymi.Wiesz rodzice zawsze beda bronic swoje dziecko,chociasz wiem ze tesciowa mi przyzna racje jak cos dobre zrobie lub powie.Nie zawsze bedzie postronie meza.No chyba ze sa takie wypadki ze trzeba mieszkac z rodzicami wiec to juz inna sprawa.

Ale mnie znajoma wk.............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Oddala ciuszki naszej wspolnej znajomej a ona przekazala je mojej mamie bo jej corka juz wyrosla z nich.A ta teraz pisze do mnie na NK z pretensjami ze nie chce oddac jej ciuszkow.Bo ona jest teraz w potrzebie i ich potrzebuje.I jeszcze mi pisze ze jak ja bylam w potrzebie to dostalam pomoc.Po 1 ja nikomu nie mowilam ze jest w potrzebie i potrzebuje ciuszkow bo zanim mi ktos cos podarowal to ja juz milalam wszystko kupione.Po 2 nie bylo mowy ze cokolwiek mam trzymac i je odeslac po Polski i jaki sens by byl w tym zeby moja mama brala ciuszki przywozila mi je tu na miesiac lub dwa i zebym mial ze odsylac bo dzieci szybko rosna .Po 3 zapomnialam co chcialam napisac.Normalnie oskarza mnie ze bez jej wiedzy oddalam jej ciuszki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(zebym chociasz wiedziala ktore to byly jej)Napisalam jej ze mogla poprzyczepiac karteczki z informacja do kogo to nalezy i zada zwrotu tego i ze wtedy bym nie przyjela ciuszkow ktore naleza do niej .A jak jeszcze jej napisalam ze mam tu kilka znajomych dziewczyn i one wszystkie maja dziewczynki i sie wymieniamy ciuszkami miedzy soba,to stwierdzila ze mam dobrobyt skoro tak zyje.Cholera inni mysla ze skoro zyje w Irlandii to spie na kasie, za nic nie place,a jak tylko napisze mi ktos taka wiadomosc jak ona to ja juz lece i moze mam jej kupic nowe w sklepie i wyslac.
Tak mnie wkurzyla ze zapomnialam polowe rzeczy co chcialam napisac.
Jedna se przypomnialam.Z tych milych.Tesciowa zapytala sie mnie dzisiaj jak bym chciala miec urzadzony pokoik dla Naomi:szok:Ja w szoku niewiem o co chodzi.A maz mi pozniej powiedzial ze do czasu az zjedziemy w przyszlym roku do Polski to tesciowa chce u mojej mamy urzadzic pokuj dla malej tak jak ja sobie tego zycze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:(bo bedziemy mieszkac u mojej mamy).Normalnie mnie zamurowalo.I mam zadanie domowe:sorry2:Musze jutro pomyslec nad pokoikiem malej jak ma wygladac i napisac na gg tesciowej wszystko a ona sie reszta zajmie.
Dziewczyny szkoda ze takich tesciow wy nie mozecie miec.A te ktore jeszcze nie maja to wlasnie takich zycze .
Ciekawe czy jeszcze ktos jest na forum.
Kolorowych snow.

Tygrysku to chociaż trochę odprężyłaś się zakupami. Uwielbiam zakupy. Niekoniecznie dla siebie. W sumie te dla innych sprawiają mi więcej przyjemności,bo wyobrażam sobie jak ten ktoś będzie się cieszył.

Kina wiem,że ta nóżka małej to nie jakaś świeża sprawa,ale nigdy nie doczytałam o co się stało:sorry2:

Tyle obierania i płukania z piachu,a tego szpinaku wyszło jak na lekarstwo. Ale pocieszyłam się jajeczniczką z 3 jaj na prawdziwym masełku. Pyyycha, zupełnie inny smak.

Co to czyżbym ja pierwsza jestem dziś na BB:szok::szok:
śpicie jeszcze:dry: my już od 6 na nogach:wściekła/y:
mieszkanko już ogarnięte teraz trzeba przyszykować jeszcze jakiś obiadek bo dziś znów piękna pogoda więc napewno większość dnia spędzimy poza domem:tak: Mati niedawno usnol więc mam troszkę czasu dla siebie:happy:

reklama
Cześc. Nie wiem co pisac, bo jakoś mi się nie chce.
Nocka jak zawsze - czyli nigdy dobrze nie przespana. Dziś do tego lekarza na 12 idziemy. Cóecia szczęśliwa, bo w przedszkolu mają 3 dni dzień dziecka, różne zawody , kino, zamki dmuchane, zabawą itp....
Wczoraj Maja tak dała mi popalic, że myślałam, że ją uduszę, hhihih.
Darła się 2 godz i to na mieście, wstyd, ale ja byłam twarda a ona chciała coś wymusic.

Dobra poczytam i narka.

Do góry