reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

'uuuuuuuuuuuuuu 7z mmmAAAAAAAAAAAAAQuu iu b ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .LK IUUUM877788888886JJOC55C G R 7o I UM,M,,,M,LLLLLLLLLLLKL9088888888888888888888888808GN 44444 4 V4VV44V444444444444444444444444444444v

reklama
Justyna - ta tempa to sporawa u młodego, idziesz jutro znim do pediatry?

Dziewczyny, moj Stachu jakis bum rozwojowy zaliczyl. Cieszę się jak nie wiem, zawsze był taki do tyłu. Więc pewnie to wszystko przed Wami, nie znacie dnia ani godziny :-)

Witajcie wieczorkiem!
Mój synek był cały dzień marudny i płaczliwy:baffled: tylko mama, mama i mama.... To bardzo słodkie, ale jestem padnięta:sorry2:
Dzisiaj cały dzień tylko cyc nic innego nie chciał :-(nawet herbatka na nie:baffled:
Popołudniiu dostał gorączkę 37,7, ma trochę kataru, ale ciągle rączki pcha do buźki....
Mam nadzieję, że to zęby...
Jutro mu zrobię badanie moczu i jak mu nie przejdzie to pójdziemy do lekarza

Witam wieczorkiem
Mój Igor też jeszcze sam nie siada ani nie raczkuje ale spokojnie dziewczyny myślę że jeszcze czas a może tak jak pisze Carioca z dnia na dzień zaczną i będzie miło, głowy do góry jutro NASZE ŚWIĘTO dla nie których z nas to pierwszy dzień matki w życiu:-):-) i może jakiś maluszek jutro nas zaskoczy;-);-);-)
Dobrej nocki pa pa

przepraszam , ze o sobie.. ale placze.

Ledwo co Olaf z choroby wyszedl, znow zlapal...
normalnie nie mam sily. Szkoda mi go i mam wrazenie ze jestem beznadziejna matka.

dobranoc...

justyna ja naprawde chcialabym cie uspokoic..niektore dzieci reaguja wymiotami na zabkowanie. Idz do lekarza dla wlasnego spokoju, ale jestem PEWNA, ze to zabki. Poza tym.... To wcale nie jest wysoka goraczka. Nie wiem czy wiesz, ale u malych dzieci o duzej goraczce mowimy, gdy jest ponad 39.2 . Moja tez przez te nieszczesne zabki miala 38.5...to jeszcze nie jest goraczka, ktora trzeba zbijac...podawaj lek na bol i goraczke i duuuuuuuuuzo plynow(chlodnych). Taka zabkowa gorazka trwa ok 3 dni. Wierz mi- moja Amanda nigdy nie byla chora itp. A tu naglr goraczka, ryk i opuchlizna na buzi przez 3 dni. Bylam spanikowana i naczytalam sie duuuuuzo na ten temat, wiec wiem, co mowie- to zabki.

A my dzis bylismy na big zakupach, Amanda dostala nocniczek(odrazu zrobila siuski i kupke :-) ) i kupilismy jej ten stoliczek, ktorego zdjecie wkleilam wczesniej gdzies i... jest SUPER!Polecam taka zabawke!potem bylismy na grillu i jakos dzien Nam zlecial.

enia- zabki!!!!!! zapchany nosek to norma przy zabkowaniu!Mandy tez ma wtedy lekki katarek.

Zobaczę jak jutro będzie z rana. Dzisiaj nie miał gorączki. Dopiero wieczorem tak nagle mu naszła. Taka jakaś dziwna. Nagle najdzie taka wysoka, mierzę po godzinie,a tu 37,9 i bardziej rozpalony niż przedtem. Trochę też zaczyna kaszleć i chyba katarek go łapie. Może podać mu Deflegmin? Został mi jeszcze. Nosek posmarowałam maścią majerankową.

Tak mam laptopa i coś młody powduszał i poprzestawiało się. Nawet nie wiem co:-D

Harsh beznadziejne matki to te,które umyślnie zaniedbują lub krzywdzą swoje dziecko,a my uczymy się jak być mamą. Możemy popełniać błędy.

reklama
:-)
przepraszam , ze o sobie.. ale placze.

Ledwo co Olaf z choroby wyszedl, znow zlapal...
normalnie nie mam sily. Szkoda mi go i mam wrazenie ze jestem beznadziejna matka.

dobranoc...
Głowa do góry wszystko będzie dobrze:tak:, a niestety czasami tak jest, że choróbsko za choróbskiem.
Rozumiem co czujesz....a płacz pomaga.

Jesteś super mamą:-), najlepszą dla Twojego Olafa :-)i nawet nie myśl, że jest inaczej!!!

Moja córka przez pewien czas była wiecznie chora, a teraz wszystko przeszło.

Do góry