reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

eh, ale smaka robisz Tygrysku.

ja ostatnio w Biedronce (!) kupilam super swietna ciastkownice. Pyszne, a la biszkoptowe ciastka wychodza. I tylko 30 zlotych z to..

w ogole Tygrysku, czy ja dobrze widze? ty schudlas juz 18 kilo?! SZOK!!! I gratulacje!:)

reklama
Wpadam się przywitam i poczytać dzisiejsze zaległości :-) rodzinka na grila przyjechała :-)

Agulka i tak już będzie :dry: jak się nie przewrócą Nasze maluchy to się nie nauczą :-) Kuba już kojarzy upadek z bólem i coraz ładniej łapie równowage a i skodur zaczoł się puszczać i ją łapać :dry::baffled: potrafi trochę postać nie trzymając się a to trochę to tak 4 sekundy :laugh2:

My juz spowrotem jestesmy jestem pozytywnie zaskoczona...Karina i jej coreczka Sophia sa swietne nigdy nie spotkalam osoby ktora ma tyle wspolnego obie urodzilysmy sie 04.09.1986 obie zodiakalne panny jestesmy obie mamy coreczki w podobnym wieku Sophia ur15.09.2007, obie panny, nasze dzieci maja takie same sukieneczki z polski takie same zabawki nasi mezowie maja po 32 lata :szok::szok::szok:
Bylysmy w centrum na kawce mrozonej potem pojechalysmy do kariny ogolnie bylo super i juz planujemy kolejne spotkania...
A tu Hani i Sophia

Ale mnie dziewczyny ubawiło, ze sie Wam przyśniłam, mam nadzieje ze to nie były koszmary :-D

Kochane Trojmiejskie Bebony - jutro Orłowo godz. 11:00, przy molo oczywista. Jakby sie cos zmienilo to prosze eskiem na komoreczke.

Milego wieczorku!

Witam was BaBony:-)
Klavell - super ze spotaknie sie udalo, sliczne fotki
Tygrysku - no wlasnie! gratulacje 18kg na minusie - suuuper
Carioca, Nuska - bardzo was przepraszam ale jesli moge mozemy przelozyc godzine na 11.30? musze zalac auto, a przed tym do kantoru wymienic mamone a Stasiek o 10 je II sniadanko...jesli to problem to postaram sie sprezyc ale byloby najs...
A moj nastroj duuuuuzo lepszy, zeby nie zapeszyc wyborny:-) bo na Zachodzie sie odmienilo, olsnilo i w ogole cacusnie:-):-):-)

Hruda - jak dla mnie to spoko, 11:30 moze byc. Zreszta i tak sie zdziwie jak 3 baby z malymi dziecmi spotkaja sie punktualnie o 11:30.

uważam że te gratulacje się nie niealezą bo ja nie wiem jak to się zgubiło i najgorsze że cos nie może spaść poniżej 80 blllelele
poddaje się miną stresy i nadmiar obowiązków to może znów wezme się za 6 weidera
teraz mam za dużo śmieci w głowie i zmartwień a to w moim przypadku raczej sprzyja jojo i zbieraniu kilogramów
i ostatni prawie codziennie boli mnie głowa chyba to raczej coś w rodzaju nerwo bólu z nadmiaru wrażeń albo jakaś migrena (brat mój ma takie migreny że jak ma atak to dobe plackiem lezy) i boję się troszkę

Witajcie dziewczynki :)
zazdroszczę wam takich spotkań. Ja niestety nie mam w okolicy znajomych z małymi bobaskami :-( Przyszły do mnie wczoraj butki ;-) Bałam się, że nie będą mi pasowac ale są idealne :)
2_546bf0ce84e838c812d76386b3a5e032.jpg

2_8ca4aadbb2f771d3567b2557162b8856.jpg

Ceny też w miarę ok :) Za jakiś czas znowu coś zamówię tylko pieniążki mi się na koncie rozmnożą :rofl2:

reklama
Do góry