reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A u Nas pogoda sie popsula, leje i nie zapowiada sie, ze przestanie. I to akurat dzis, a mialam wyjsc na zakupy i na poczte odebrac paczke od rodzicow(na dzien dziecka dla amandy...kocham paczki,ale prosze...nie mam jak wyjsc :-( Poczta 3 minutki stad, do auta nawet nie ma sensu sie pakowac,bo i tak zdazymy zmoknac- az tak leje.
Cos ostanio ciagle piszecie o tych gofrach..jeeeeeny i mi smaka narobilyscie, ze masakra...musze zaopatrzyc sie w gofrownice!
A ja najlepsze gofry jakie kiedykolwiek jadlam byly w Gdansku mmmmmm pychota z dzemikami, musami, smietanami, posypkami jakimis mmmmm juz za 3 miesiaca zakosztuje ich :-)

reklama
Ale z mojej hanifki jest wstreciuszka sama nie wiem o co jej chodzi byla dzis w przedszkolu grzeczniutka dwie godziny ladnie z dziecmi sie bawila nie plakala a tylko do domu przyszlismy i ja posadzilam na dywan i w placz od razu i mnie szukala moze ona chce mnie wyprobowac na ile moze sobie pozwolic moze probuje placzem i histeria wymusic wziecie ja na raczki juz sama nie wiem

Ale z mojej hanifki jest wstreciuszka sama nie wiem o co jej chodzi byla dzis w przedszkolu grzeczniutka dwie godziny ladnie z dziecmi sie bawila nie plakala a tylko do domu przyszlismy i ja posadzilam na dywan i w placz od razu i mnie szukala moze ona chce mnie wyprobowac na ile moze sobie pozwolic moze probuje placzem i histeria wymusic wziecie ja na raczki juz sama nie wiem
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A mi mały właśnie majstrował przy kurkach od kuchenki gazowej, odkręcił:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wrocilam z tego Sopotu ( buty sie sprawdzily!) kompletnie wstrzasnieta, a mianowicie zachowaniem mojej kolezanki wobec jej synka ( przyszywanego blizniaka Stasia)...nie wiem czy wybiore sie z nia kiedykolwiek na spacer. Maly sie tylko troche ubrudzil zupka krecac glowka a ona go szarpie, wykreca glowe, bije, i wyzywa od ch..i pi...i ze jest pierd...Potem sie tlumaczyla ze nie ma cierpliwosci ...Nie wtracalam sie bo kazdy wychowuje dziecko jak chce, jak umie i kazdy do kazdego moze sie o cos przyczepic ale..Dziewczyny plakac mi sie chce - przeciez to malutki bobasek i ona dla niego jest wszystkim. Ja wiem ze on jest z tych nieznosnych dzieci, histeryk itp ale juz wiadomo skad on wylapuje takie kliamty...i jak go tak szarpala on tak patrzyl proszaco na nia..az boje sie pomyslec na jakiego on czlowieka wyrosnia, z jakim deficytem milosci...

Biedny mały. Podziwiam Cię,że wytrzymałaś,bo ja z moim niewyparzonym pyskiem zrąbałabym ją. Głupia franca. Taki malutki człowieczek zapatrzony w mamę, ufający jej bezgranicznie,a ta z takim podejściem:no::wściekła/y:. Niestety nie każdy nadaje się na rodzica. Może kiedyś opracują jakieś testy i będą obowiązkowe. Jeśli ktoś nie przejdzie ich to sterylizacja i do widzenia.

Dzien dobry nie-z-rana:-)
Alez ta pogoda nas rozpieszcza, prawda? wciaz cieplo i slonecznie...boje sie tylko o tegoroczne plony...ilez beda kosztowac moje najukochansze czeresnie?:-:)szok:
Moj Stas nie pokazuje jeszcze rozkow..ale on ma spozniony zaplon we wszytskim tak wiec pewnie nie ominie mnie to...glosniej tylko histeryzuje. Ale spi cala noc, nawet zasypia wczesniej bo przed 19 i spi do 7:szok::-)

Slyszalam o tym ale w postaci doustnej:baffled: a z powodow wiadomych unikam tej metody:baffled:..ale tak po prostu wdychac? bede musiala kiedys sprobowac.:tak:

I zaraz jedziemy do Sopotu..na..tak, tak na goferka...w moich new shoes:happy::rofl2:
Na zachodzie bez zmian ale nie mam juz sil zamartwiania sie, placzu i rwania wlosow...
wiec milego dnia dziąchy!

No to chyba tak jest u Was nad morzem bo na Śląsku bida aż piszczy!!! Zimno, pomuro, chłodno a było już tak fajnie buuuu :-(

A co do tego biednego dziecka to ja też z pewnością zwróciłabym uwagę i wyraziła swoją opinię mimo tego, że to jej dziecko nie ma prawa znęcać się nad nim i to my dorośli jak tylko widzimy krzywde małego dziecka powinniśmy interweniować bo później słyszy się w tv pytania dlaczego nie zareagowałeś czy nic nie widziałeś???!!?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja to jak mały ma motorek w pupci potrafie za Nim latać po całym pokoju, aby tylko coś zjadł i proszę i mówię ale fajne to jest :-)(muszę kupić to krzesełko w końcu) ale aby szarpać PO CO!!!! Kuźwa po co!!!!

reklama
Do góry