reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Każdy ma swoje widzimisię i każda z nas ma prawo sama decydować o tym jak karmi, ubiera, usypia, wychowuje swoje dziecko. I nikomu nic do tego :tak:
BRAWOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro wizyta u piediatry a w srode szpital ale mam stracha
trzymamy kciuki

co do najlepszych zabawek Julii to numerem jeden od jakiś trzech miesięcy jest nasz kot:-D już go parę razy tak mocno chwyciła że sierść mu wyrwała oj biedny on będzie biedny..
my od dwoch dni mamy szczeniaka. piotrus sie w nim po prostu zakochal. az piszczy na jego widok. ciagnie go za co sie da i wklada mu raczki do pyszczka. a jak go piesek oblize to smieje sie w nieboglosy :-D

już pracowałam w handlu to wiem co to znaczy.
oj znam ten bol, znam...

KUTAS JEDEN!!!!!!!!!!!!!!!
o jezu, ale przygoda...

Jestem jestem i znow wam sie pochwale, wybaczcie ze was tak tym nocnikiem mecze ale normalnie n ie wiecie jak sie ciesze wiem ze hanifka nie robi do niego swiadomie tylko poprostu jej sie udaje ale i tak fajnie bo ja staram sie ja sadzac jak widze ze cos chce i tak byly juz dwie kupki a dzis rano po mleczku ja posadzilam i pierwsze siuski zrobila jupi...:tak::tak::tak:
klavell chwal sie, chwal :laugh2: ja tez zamierzam kupic nocnik, ale jak wrocimy z wakacji, za miesiac.
hruda- kupilac te buciki do latania po jamajskich gorach?

Moja Zuzia właśnie sama usiadła ale prezent na 8 urodzinki :-):-):-)

Mój Kubula właśnie zasnoł. Pobawiliśmy się troszke i chyba za bardzo go wymęczyłam :szok:

Asiu ale determinacja, ale masz racje każdy powinien dbac o swój interes i nic nikomu do tego:tak:

Brawo Zuzia Brawo!!!!!

hey!
ZNOWU nie mam weny na pisanie, ostatnio mam male problemy i wchodze, czytam, ale jakos nie chce mi sie pisac. Wybaczcie!Ale podczytuje na biezaco.

reklama
Do góry