luandzia1
Entuzjast(k)a
Jestem jestem i znow wam sie pochwale, wybaczcie ze was tak tym nocnikiem mecze ale normalnie n ie wiecie jak sie ciesze wiem ze hanifka nie robi do niego swiadomie tylko poprostu jej sie udaje ale i tak fajnie bo ja staram sie ja sadzac jak widze ze cos chce i tak byly juz dwie kupki a dzis rano po mleczku ja posadzilam i pierwsze siuski zrobila jupi...![]()
Klavell super ja zamówiłam Zuzi nocniczek ale jeszcze nie przyszedł zobaczymy jak jej pójdzie
Dziewczyny wybieracie się może na najnowszy film o przygodach Indiany Jonesa????? Bo ja już się doczekać nie mogę kiedy będzie w Naszym mieście!!! Uwiebiam filmy z Harrisonem Fordem, a trylogie Indiany oglądałam chyba ze 100 razy.
Ja to nie jestem jakąś wielką fanką ale W na 100 % nie odpuści:-)
Kasia no jak to gdzie jestem przecież pisałam wczoraj a właściwie chyba już dzisiaj a wcześniej byłam w Wa-wie
Moja Zuzia jeszcze na szczęście potrafi się sama zabawić wkładam jej do ta takiego dużego kojca zabawki i mate edukacyjną i potrafi się tak nawet godzinę zabawić no ale ona jest od Hanifki praktycznie miesiąc młodsza więc pewnie wszystko przed nami na razie to cygańskie dziecko jest do każdego pójdzie. A lęk separacyjne zdrowy objaw świadczy o prawidłowym przywiązaniu.