reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiecie jak zimno na dworzu. To znaczy słoneczko świeci, ale wiatrek zimny jak wieszałam pranie to miałam ciary.

Jestem szczęśliwa. Mam dobry humorek, bo nam dziś okna wstawiają do naszego nowego domku. :tak::tak::tak::tak::tak:
Jak za parę lat sie tam wprowadzimy:sorry2: to Was wszystkie zaproszę i urządzimy jedno wielkie urodzinowe przyjęcie dla naszych maluchów.

Witam była u mnie dzisiaj koleżanka "z porodówki" ale fajnie maluszki się razem "pobawiły" my poplotkowałyśmy było super szkoda tylko ze tak krótko ale koleżanka musiała odebrać starszego synka z przedszkola.

Jak za parę lat sie tam wprowadzimy:sorry2: to Was wszystkie zaproszę i urządzimy jedno wielkie urodzinowe przyjęcie dla naszych maluchów.
Ok to muszę to gdzieś wyciąć i skopiować żebys się później nie wycofała i zrobimy ci taki BB-nalot:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Moja Zuzia właśnie sama usiadła ale prezent na 8 urodzinki :-):-):-)

Gratuluję superr
ale (8 urodzinki to juz duża dziewuszka jest;-);-);-))

ja tez chcę:tak::tak::tak::tak:

HRUDA mam nadzieje, że Twój podły nastrój to tylko chwilówka..... czekam na posta o treści "wszystko jest ok:-):-):-)".....
ja też ja też :tak::tak::tak:
będę mocno trzymać kciuki tylko jak ja obiad ugotuję z tymi zaciśnietymi kciukami trudno mąż pocierpi dla idei ;-);-);-);-)

Klavell świetny pomysł z tym wątkiem:tak::tak::tak::tak::tak:

o taki wątek byłby super:-)

Etka - zaglosowalabym ale jakos nie moge wciaz doczytac co i jak mam zrobic...
Luandzia - brawo dla coreczki!!!! widze ze zrobila ci taki prezent jak mi Stas wczoraj
hruda- kupilac te buciki do latania po jamajskich gorach?
Izabela - jakbys wiedziala:szok::-D:tak: - byc kobieta byc kobieta tralala...przynajmniej tak sobie moge mini-radosc zrobic bo z mezem masakra:-(...wiec wlasnie kupilam sobie takie oto obuwie letnie:-) - oba za 49,99:szok::-D

te to jak cie moge, chcialam biale, wyzsze espadryle ale spox

ale z tych ciesze sie jak gwizdek:laugh2::-D

Hruda gratuluję udanego zakupu rozumiem że w piątek jedne nam zaprezentujesz tak w realu:-):-) a gdzie kupiłaś bo naprawdę ładne i dobra cena

Hruda gratuluję udanego zakupu rozumiem że w piątek jedne nam zaprezentujesz tak w realu:-):-) a gdzie kupiłaś bo naprawdę ładne i dobra cena
Te biale w CCC ale tam to ogolnie radio-bieda, jakies wszystkie buty byle jakie:baffled:
A te czarne, w H&M w Alfie. Byly schowane ale zauwazylam na jednym manekinie.
Piekne sa tez w Nina West ale tam to powyzej 200zika, wiec jak kto chce.
Teraz marzy mi sie czerwona sukienka, biala spodnica, biale lniane portki i bedzie si-ka-la fą:laugh2::tak:

Te biale w CCC ale tam to ogolnie radio-bieda, jakies wszystkie buty byle jakie:baffled:
A te czarne, w H&M w Alfie. Byly schowane ale zauwazylam na jednym manekinie.
Piekne sa tez w Nina West ale tam to powyzej 200zika, wiec jak kto chce.
Teraz marzy mi sie czerwona sukienka, biala spodnica, biale lniane portki i bedzie si-ka-la fą:laugh2::tak:
...... albo oka jak kto woli na moich imprezach nikogo głowa nie boli:-p;-);-)
tak to chyba szło no nie??? O ile wiesz o co mi chodzi.

reklama
Hrudzia umieściłaś na NK zdjęcie drzewka i taki opis....... hmmm tajemniczy ja tam zaglądam i czekam i zaglądam i dalej czekam na odpowiedź a Ty dalej tajemnicza jesteś??????

Do góry