reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Powiedzcie dlaczego tak jest, że ten co chce mieć dzidzusia nie może go mieć, bo ma przeważnie jakieś problemy, a Ci co mają po 13 dzieci rodzą bez problemów, zdrowe dzieciaki. Niesprawiedliwie prawda

Chyba nikt nie jest w stanie obiektywnie na takie pytanie odpowiedzieć:-(

Mozę to zabrzmi egoistycznie, ale jak czytam czy gdzieś słyszę straszne historie z udziałem dzieci to patrze sie na ta moją umorusaną kaszką mordkę i myślę ,ze jestem najszczęśliwszym człowiekiem na kuli ziemskiej.

gagulec z dwójkądzieci nie jest tak źle, jakoś samo się układa i można dac ze wszystkim radę, choc czasami jest ciężko
Wierzę i mam nadzieje ,ze w niedalekim czasie sama sie o tym przekonam:tak:

Dzien dobry wszyskim rannym ptszkom.

Moja Naomi spiewa od rana wiec nie moglam pospac sobie dluzej:crazy:

Co za dran moze posypywac dziecku rane sola:angry::angry::angry:Niech sam se posypie i zobaczy jak to cholernie boli.Ja bym takich ludzi ..............:wściekła/y:
Czy ktos ogladal wczorajsza UWAGE??????Normalnie jak to ogladalam to prawie sie poplakalam.Zastrzelilabym takich ludzi na miejscu.
Majandra ja mam takie same odczucia.Czasami jestem tak wsciekla na swoja Naomi,a zwlaszcze teraz jak jest taka marudna.Co chwile placze,ale wiem ze to przez zabki i pomagam jej jak moge,ale to wciaz za malo zeby jej tak naprawde ulzyc.
Atruviel na to sie kolega wyglupil.Tylko szkoda ze tobie to zrobilo przykrosc.
Ja tez sie czasami czuje jakbym byla znowu w ciazy:crazy:Co prawda nie przytylam w ciazy bardzo duzo i nawet wrocilam do swojej figury,ale jak to jest po ciazy zostal mi brzusio:zawstydzona/y:Moze jak bym sie zmobilizowala i poswiczyla troche brzuszki to by znikl chociasz troche,ale ma sie lenia:sorry2:
30Agulka na to chyba nigdy nie znajdzemy odpowiedzi.Mnie tez to boli ze tak sie dzieje.Ale my nic na to nie poradzimy.
Marianko niech Tomus szybko wraca do zdrowia.

sama marchewka, ale jak masz marchew z ryżem to też spróbuj podawać bo i marchew i ryż są podawane w przypadku biegunki i za bardzo jeszcze nie panikuj bo to może być na ząbki

gagulec nie panikuję to są na pewno ząbki bo dziś ma zgrubienie na dolnej jedynce, pytam sie o ta marchwiankę, bo mam samą marchew zmiksowaną w słoiczkach

no troszkę to za mocno ujęłam:sorry2:
to daj maleństwu marcheweczke. U nas taki kupki były prawie prze 5 dni:baffled: i ja panikowałam masakrycznie:zawstydzona/y:, a tez było ząbki.

Dzień dobry:-)
Ale naskrobałyście:szok: Muszę nauczyć się jak cytować w trakcie czytania,bo jak dojadę do końca to nie pamiętam co miałam odpisać:crazy:
U nas kolejny marudny dzień:wściekła/y::wściekła/y:
Na końcu w prawym rogu masz takie ikonki /cytuj/ / +/ i te posty które chcesz zacytować zaznaczasz /+/ i na końcu odpowiedz i pojawią się wszystkie zaznaczone posty mam nadzieje że nie namieszałam za bardzo i wiesz o co mi chodzi:-)

A u nas nadal katar i niestety zaczyna się też pojawiać kaszelek kurcze jak tu nie chorować jak pogoda taka do d....:angry::crazy::wściekła/y:nawet nie mozna wyjść na spacerek.

reklama
Do góry