majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, mimo że jestem wierząca mam wrażenie, że Bóg gra w ruletkę o nasz los.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie dlaczego tak jest, że ten co chce mieć dzidzusia nie może go mieć, bo ma przeważnie jakieś problemy, a Ci co mają po 13 dzieci rodzą bez problemów, zdrowe dzieciaki. Niesprawiedliwie prawda
Wierzę i mam nadzieje ,ze w niedalekim czasie sama sie o tym przekonamgagulec z dwójkądzieci nie jest tak źle, jakoś samo się układa i można dac ze wszystkim radę, choc czasami jest ciężko
marchwianke i dużo picia ewentualnie smectęAdaś już dziś zrobił od rana 4 kupy . Dac mu coś na zatrzymanie. Pomocy
Na końcu w prawym rogu masz takie ikonki /cytuj/ / +/ i te posty które chcesz zacytować zaznaczasz /+/ i na końcu odpowiedz i pojawią się wszystkie zaznaczone posty mam nadzieje że nie namieszałam za bardzo i wiesz o co mi chodzi:-)Ale naskrobałyście Muszę nauczyć się jak cytować w trakcie czytania,bo jak dojadę do końca to nie pamiętam co miałam odpisać
U nas kolejny marudny dzień