majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, Kasiu, to na pewno przez ząbki. Dlatego dałam Ibum. Zaglądałam mu dziś do buzi i zero postępu. Prawa górna dwójka już widoczna, ale jeszcze długo będzie wychodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu ja nie mam Ciebie w swoich znajomych więc nie mam jak wysłać zaproszenia wpisz WRZESNIOWE MAMY 2007 - moze znajdziesza ja nie znalazłam na NK , jak jest podpisane?
Moja bardzo dobra koleżanka przeszło miesiąc temu urodziła synka w 37tyg i żył tylko 2 godz:--( razem planowałyśmy ciąże... już znowu mi się płakać chce...A mi się smutno zrobiło, bo właśnie przeczytałam na forum, że jedna z dziewczyn z lipca urodziła w 23 t.c. Dziecko nie przeżyło:----(
(*)
ach ci faceci ale nie przejmuj się mój brzusio też wygląda jak bym była w 4m.Wiecie co, ale mi się na meczu dzisiaj kolega wygłupił. Dawno się nie widzieliśmy, a on do mnie "czy ja z trzecim brzdącem w ciąży chodzę"? Normalnie się załamałam... Myślałam, że już nie wyglądam "ciążowo", chociaż skłamałabym gdybym napisała, że mój flak w miejscu brzucha wygląda płasko
Oby już go nic nie bolało...Maciuś miał dziś niezaspecjalną noc. Budził się z płaczem. O 5 podałam mu Ibum i chyba pomógł. Teraz bawi się na dywanie i chyba na razie nic go nie boli. Nie za bardzo chce jeść z butelki. Tzn. je, ale co chwila przerywa.