reklama
Hej kobitki. Odzywam się tak na szybko bo Dominik mi na więcej nie pozwoli.
Chciałam się Wam tylko pochwalić, że po dzisiejszym usg w końcu ujawniła się płeć naszego maluszka w brzuszku. Co prawda maluszkiem to ta panna wcale nie jest bo ma prawie 1800g i póki co się wygodnie rozsiadła. Wychodzi więc na to, że będzie Marysia o ile coś jej nagle nie zadynda między nogami. Za 3 -4 tygodnie mam mieć znów usg, żeby sprawdzić czy się obróciła i czy wciąż jest wielkoludem.
Trochę mi się tylko za bardzo macica zaczyna stawiać i mam podwoić dawkę no-spy i za tydzień pojawić się na ktg ale póki co nic niepokojącego się nie dzieje.
Dziękuję za wszystkie kciuki.
Chciałam się Wam tylko pochwalić, że po dzisiejszym usg w końcu ujawniła się płeć naszego maluszka w brzuszku. Co prawda maluszkiem to ta panna wcale nie jest bo ma prawie 1800g i póki co się wygodnie rozsiadła. Wychodzi więc na to, że będzie Marysia o ile coś jej nagle nie zadynda między nogami. Za 3 -4 tygodnie mam mieć znów usg, żeby sprawdzić czy się obróciła i czy wciąż jest wielkoludem.
Trochę mi się tylko za bardzo macica zaczyna stawiać i mam podwoić dawkę no-spy i za tydzień pojawić się na ktg ale póki co nic niepokojącego się nie dzieje.
Dziękuję za wszystkie kciuki.
Camilla85
Fanka BB :)
Jumabe super że po wizycie ok no no córeczka niezły klocuszek
P
patrysia*
Gość
Super że wsio ok no i że pokazało się maleństwo
duże maleństwo
)
babydoll
Zaangażowana w BB
i juz po wizycie...
wszystko z malenka wporzadku, rozwija sie prawidlowo... Waga 1220 29 tydzien! Wynik glukozy wyszedl w normie! nastepny termin 20.07 i bede miala juz robione CTG. potem 1.08 tylko CTG wiec chyba sie juz zaczyna czestsze chodzenie do lekarza;-) No i córeczka jest dalej córeczka 

M
malenstwo20
Gość
ja dziś po wizycie u genetyka. odebrałam wyniki i wszystko nawet dobrze. badanie nie wykryło u mnie tej mutacji którą lekarz myślał z wyników MRI jest. moze występować jedynie punktowa co zmniejsza dziedziczność z 50% nawet na kilka %. I z tego jestem zadowolona. Chce mi załatwić dodatkowe nieinwazyjne badania. wiecej dowiem się po 13 lipca mam do niej zadzwonić. bo teraz na urlop jedzie i nie zdąży tego załatwić.
:-)
:-)
R
RiSiA
Gość
BABYDOLL, JUMABE, MALEŃSTWO gratuluję udanych wizyt
dziewczyny, ktore chcą byc jeszcze na liscie wizyty=ujacych a ich nie ma podawać terminy wizyt
dziewczyny, ktore chcą byc jeszcze na liscie wizyty=ujacych a ich nie ma podawać terminy wizyt
Ostatnio edytowane przez moderatora:
*martusia*
az milo czytac ze dzieciaczki pieknie rosna i ze wszystko ok, gratki 
reklama
maluszek2012
jumabe ale super,że bedziesz miec parke
gratuluje!!! i córa no no duzaaa
ja rowniez ciesze sie z Wami dziewczynki,że wszystko u Was dobrze i dzieciaczki zdrowe:-) ja juz nie moge doczekac sie poniedzialkowej wizyty

ja rowniez ciesze sie z Wami dziewczynki,że wszystko u Was dobrze i dzieciaczki zdrowe:-) ja juz nie moge doczekac sie poniedzialkowej wizyty