reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy w UK

Tak tak - bedzie SYNEK :-) Nie moglam sie powstrzymac i kupilam pare ciuszkow :tak::tak:
Ja dzis nie chodze tylko fruwam ze szczescia - nie chodzi o plec, bo bylabym rownie zadowolona z coreczki, ale ze maluszek jest zdrowy i pieknie rosnie :tak::tak: No i mozemy juz mowic mu po imieniu - jak tylko troche ochlonelam po nowinach, poglaskalam sie po brzuszku i powiedzialam "witaj Damianku" :tak: Chyba nikt sie nie zdziwi, ze sie wzruszylam....
Isunia trzymam kciuki, zeby i u ciebie byly same dobre wiesci :tak::tak::tak:

Pozdrawiam goraco :-)

reklama
Fiolet- rozkosznie i bardzo wzruszająco napisałas... ja usg w poniedziałek, chyba po raz kolejny bedę sama..:-( w ciazy moze wszystkich bede miała ze 4 usg(dwa w Polsce) a mojego A. nie bedzie juz na kolejnym z nich...:-:)-:)-(

Fiolet26 gratulije!!!!!! Mamy ten sam termin wiec pewnie u nas tez juz dobrze widac plec...My na USG idziemy 28 kwietnia...tez juz odliczam dni...:) No i najwazniejesze- dobrze, ze z Damiankiem wszystko ok:):):)

pozdrawiam

Maagdaa az sie usmiechnelam, gdy zobaczylam ze uzylas imienia mojego maluszka :-) - to poteguje realnosc mojej ciazy... Boze, bede mama...:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
28 kwietnia coraz blizej :tak: Bedziecie chcieli znac plec?

Olisska bedziemy tam z toba!!! Moj mezus ostatnio ma same nocne zmiany - nienawidze gdy nie moge sie do niego przytulic przed snem, gdy nie slysze jego oddechu... ale wtedy Damianek zaczyna sie wiercic i juz wiem,ze nie jestem sama :-):rofl2: Nie martw sie - najwazniejsze, ze zobaczysz wasze malenstwo! Trzymam kciuki za dobre wiesci:-) Ps. Koniecznie popros o fotke bo malenstwo widac naprawde dobrze :tak: Nasza postawilismy na komodzie - codziennie na nia spogladam i usmiecham sie :tak:

Pozdrawiam cieplutko :-p

Fiolet26, oczywiscie ,ze bedziemy chcieli wiedziec! jestem bardzo niecierpliwa...nawet prezenty daje kilka dni wczesniej, zeby szybciej zobaczyc reakcje obdarowywanych :):):) Mam nadzieje, ze malenstwo nie zrobi nam psikusa i pokaze co tam ma:) Pozdrawiam serdecznie

Maagdaa bede trzymac kciuki 28 kwietnia - nie tylko za dobre wiesci ale i za maluszka, zeby sie ujawnil :-D Daj znac jak tylko bedziesz wiedziala!
Mam nadzieje, ze dostane sie gdzies do neta i przeczytam wiesci od ciebie - 28 lece do Polski :tak: Pare dnie tylko, ale zawsze to holiday :-p No i zalicze slub przyjaciol :-D

Pozdrawiam cieplutko!

Aj dziewczyny szkoda, ze w uk przysluguja tylko dwa scany...
Moja malenka Pola tak cudownie sie wierciła, stała na głowie i zakrywała raczkami buzke(oczywiscie nie w tym samym momencie):-D
Najwazniejsze, ze jest zdrowa, ma wszystko na miejscu:-)
Dzieki Fiolet kochana za miłe słowa. Moj A. byl jednak ze mna na scanie i trzymal mnie dzielnie za reke :tak: sam byl wzruszony...
zycze Wam wszystkim wszystkiego dobrego!

Aj dziewczyny szkoda, ze w uk przysluguja tylko dwa scany...
olisska zalezy od regionu chyba ... ja juz mialam dwa scany a wiem ze jeszcze dwa na pewno bede miala ... tutaj to chyba co region to obyczaj ...
milo ze twoj mezczyzna byl z toba i corunie na monitorku zobaczyl ... faceci marza o synach ale cory to oczka w glowie ;-)

reklama
Maagdaa no to niezly zbieg okolicznosci z ta podroza ;-) Na dlugo jedziecie?

Olisska przeczytalam juz na innym watku, ze twoj A. byl na usg - ciesze sie bardzo, ze mogliscie razem podziwiac wygibasy waszej coreczki :-D:tak::rofl2:

Pozdrawiam cieplutko !

Do góry