reklama
Nic takiego nie słyszałamA czy słyszałyście teorię, że jak większy przyrost to może być dziewczynka? Pytam bo przyrost ostatni to ponad 170%, a fajnie byłoby mieć parkę
Ja jestem non stop zmęczonaDziewczyny czy Wy też macie takie spadki mocy? No nie daje rady z niczym, po pracy tylko śpię a w domu sajgon plus dwóch urwisów 4 i 7 :-) jestem już na siebie zła bo nie mam mocy żeby cokolwiek zrobić.
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
To ja to samo. Mój mąż mówi, że mnie nie poznaje bo non stop latam sprzątam tylko a teraz w domu armagedon a ja bez mocyJa jestem non stop zmęczona
Ja do południa z powerem. A Ok 15.00 następuje odłączenie zasilania i niemoc tak, że nie mogę na oczy patrzeć…
Z tą beta na dziewczynkę to w ogóle pierwszy raz słyszę. Ale mam taka fazę na słodkie, jakiej w życiu nie miałam… a w pierwszej ciąży z chłopakiem tylko mięsko bym jadła i warzywka (raczej wytrawnie) czy to coś wróży ? Okaże się pewnie, ale pogadać można o zachciankach
Z tą beta na dziewczynkę to w ogóle pierwszy raz słyszę. Ale mam taka fazę na słodkie, jakiej w życiu nie miałam… a w pierwszej ciąży z chłopakiem tylko mięsko bym jadła i warzywka (raczej wytrawnie) czy to coś wróży ? Okaże się pewnie, ale pogadać można o zachciankach
z moich zachcianek - zaczęłam jeść mandarynki (szczerze nienawidzę cytrusów) i uważam, że to najlepszy owoc na świecie, no i codziennie rano muszę zjeść serek wiejski (wcześniej jadłam sporadycznie).
Totalnie nie chce mi się słodkiego - to też do mnie nie jest podobne. Reszta raczej bez zmian
Totalnie nie chce mi się słodkiego - to też do mnie nie jest podobne. Reszta raczej bez zmian
Jeenny
Fanka BB :)
ja w ciąży z córką miałam ochotę na drożdżówki i jogurty pitne których normalnie nie znoszęJa do południa z powerem. A Ok 15.00 następuje odłączenie zasilania i niemoc tak, że nie mogę na oczy patrzeć…
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
Ja znowu pomarańcze słodyczy nie muszę mieć a wcześniej w dwóch ciążach tylko słodkości. Mnie ciągnie do ostrych smaków, gdzie ja nienawidzę ostrego jedzenia ogólnie ciężko mi znaleźć smak, sama nie wiem co chcęz moich zachcianek - zaczęłam jeść mandarynki (szczerze nienawidzę cytrusów) i uważam, że to najlepszy owoc na świecie, no i codziennie rano muszę zjeść serek wiejski (wcześniej jadłam sporadycznie).
reklama
Ewik 82 by
Zaciekawiona BB
Ja też tak mam do południa jakoś w miarę się czuje a potem myślę tylko o spaniu mnie coś bierze na kwaśne wczoraj cały słoik grzybów marynowanych zjadłam a dziś na galaretkę wieprzowa z octem mnie wzięło.Ja do południa z powerem. A Ok 15.00 następuje odłączenie zasilania i niemoc tak, że nie mogę na oczy patrzeć…
Podziel się: