reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Świetna wiadomość! Spodziewałaś się, że to mogą być bliźniaki? Miał ktoś już u Ciebie w rodzinie? Słyszałam, że tak też często jest po odstawieniu antykoncepcji w tych pierwszych cyklach :) Gratulacje!
Nie spodziewałam się 🙈 Nie ma w rodzinie, ale to są jednojajowe takie same, więc nie ma to nic wspólnego ani z genetyka ani z antykoncepcja 🙉

reklama
Cześć, witam się z wami, tak nieśmiało. Dziś wg ostatniej miesiączki 6+6. Miałam mieć wizytę w piątek, ale mi przesunęli na nast. piątek i przez ten czas będę cała w nerwach. Byłam na wizycie 2tyg temu i potwierdził lekarz pojedynczą ciążę. Na następna wizytę mam wykonać morfologię, badanie moczu, tsh, glukozę. Cytologię i usg piersi mam na bieżąco i są ok 😉
hej hej 😊 witamy we wspólnej przygodzie

Mam niestety tak samo. Szczególnie do południa 😅 aż się martwię jak to będzie dalej, odnotowałam częstsze wizyty w sklepie po uzupełnienie zaopatrzenia lodówki😅 Poza tym odrzuciło mnie od kawki. Ogólnie mam bardzo niskie ciśnienie i Pani Dr powiedziała, że jedna kawka nie zaszkodzi, uwielbiałam przed z mleczkiem pianą, teraz mam cofkę na samą myśl. Więc bez energii totalnie…
Ojej ja na widok kawy to mam jeszcze większe mdlosci niż mam na codzień. I sam zapach... Masakra

reklama
Do góry