reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

U mnie ciągle pojawiają się plamienia. Dziś nie są brązowe tylko taka czysta krew. Chciałabym żeby okazało się że to od leków... Wiem nadzieja matka głupich...😔 Jutro jadę na betę więc zobaczymy czy rośnie czy jak. W piątek mam wizytę ale chyba spróbuję żeby mnie przyjął szybciej.

reklama
U mnie ciągle pojawiają się plamienia. Dziś nie są brązowe tylko taka czysta krew. Chciałabym żeby okazało się że to od leków... Wiem nadzieja matka głupich...😔 Jutro jadę na betę więc zobaczymy czy rośnie czy jak. W piątek mam wizytę ale chyba spróbuję żeby mnie przyjął szybciej.
Trzeba być dobrej myśli ja wiem łatwo się mówi ale trzymam kciuki 👊 żeby wszystko było ok.

Mi też miło że jest ktoś w podobnym wieku 🙂 jak na razie jest ok we wtorek mam pierwszą wizytę USG i trochę przebieram nogami ale najważniejsze jest pozytywne myślenie 😘
Ja jestem jeszcze w szoku bo się kompletnie nie spodziewałam. Jakiś czas temu rozmawialiśmy z partnerem, że chyba jednak za późno na drugie dziecko i adoptowaliśmy kota żeby córka miała z kim się wychowywać 🤣 a tu proszę niespodzianka 🙈 jednak życie samo weryfikuje 😊

Ja jestem jeszcze w szoku bo się kompletnie nie spodziewałam. Jakiś czas temu rozmawialiśmy z partnerem, że chyba jednak za późno na drugie dziecko i adoptowaliśmy kota żeby córka miała z kim się wychowywać 🤣 a tu proszę niespodzianka 🙈 jednak życie samo weryfikuje 😊
Dokładnie tak my za to mamy dwa psy nigdy nie wiadomo co życie przyniesie a córka ile ma lat?

Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🍀 trzymaj się

Trzymam mocno kciuki, żeby to były leki 🥺

reklama
Do góry