reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

pęcherzyk był ale kurcze nie wiem ile miał. Już nawet nie wiem czy mówiła ile czy nie. Mięśniak ma 1cm a ten pęcherzyk był sporo sporo większy.
Objawy ciążowe nadal mam piersi trochę mniej bolą ale zapachy czuje baardzo intensywnie i mnie mdli
Trzymam mocno kciuki za kolejną wizytę! 🤞 Ale myślę, że to po prostu młodsza ciąża i tyle :)

reklama
Ja za to zastanawiam się jak z 2,5 latkiem mam dużo leżeć, odpoczywać i nie dźwigać 🙈 Że też mi się te krwiaki tak przydarzają 😖

Hej, dziewczyny. Ja już po wizycie. Melduję, że zarodek widoczny, serduszko słyszalne! 😍
Ponieważ miałam monitoring i wiedziałam kiedy była owulacja lekarka zmieniła mi data porodu na 31.08 🙈
Cudownie 🥰
pęcherzyk był ale kurcze nie wiem ile miał. Już nawet nie wiem czy mówiła ile czy nie. Mięśniak ma 1cm a ten pęcherzyk był sporo sporo większy.
Objawy ciążowe nadal mam piersi trochę mniej bolą ale zapachy czuje baardzo intensywnie i mnie mdli
Poczekaj do kolejnej wizyty i staraj się być spokojna ;* wiem że ciężko o cierpliwość. Może faktycznie ciąża młodsza i byłaś na wizycie za szybko.

Czy Was też już zjadają dolegliwości ciążowe ? Ja bym ciągle jadła na przemian mam ciągle mdłości i w ogóle czuje się chorobowo na nic nie mam siły robię tylko tyle ile muszę. Nie znoszę być w ciąży serio . Odliczam dni do porodu.
W poprzedniej ciąży powiedziałam do położnej żeby robiła wszystko żebym jak najszybciej urodziła - przebiła mi pęcherz płodowy, podała oxy i zrobila masaż szyjki macicy. Poród trwał licząc od takich dość silnych bóli 5h

reklama
Dziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
Plamień póki co nie miałam, ale mam krwiak i to już druga ciąża i ta sama sytuacja zastanawiam się czy ta skłonność u mnie do krwiaków nie wynika właśnie z przyjmowania heparyny i acardu, no a krwiaki mogą też powodować plamienia i krwawienia 🫣 Ale jest dużo szansa, że wymyślam glupty

Ostatnia edycja:
Do góry