reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
To jednak sporo wyższa niż moja..
U mnie ostatnia miesiączka 5.12 i dzisiaj beta 282 to jest indywidualne w inny dzień miałyście owulację i już wynik będzie zupełnie różny zresztą wynik może być różny też jakbyście miały tego samego dnia. Najwcześniejszy jest przyrost. Przy synku 17 dni po zastrzyku miałam niższy wynik niż teraz 15 :)

Podpisuje się pod tym co piszą dziewczyny, ja nawet u siebie widzę różnice i widzę że w pierwszej ciąży miałam znacznie większe przyrosty a tym samym w tych samych dpo miałam różne bety. ☺️

Hej! Co prawda termin wg kalkulatora wychodzi mi na 29 sierpień, jednak to już praktycznie wrzesień, więc chętnie dołącze🙂
Beta z 18.12 - 95.6
Beta z 21.12- 298 przyrost 124% więc w normie.
Kilka słów o mnie
W styczniu kończę 34 lata, mieszkam w UK to moja pierwsza ciąża po 3 latach starań uzyskana dzięki ivf, jeszcze do końca to do mnie nie dociera, że wkońcu się udało🫣
5 stycznia idę na pierwsze USG, nie ukrywam że już przebieram nogami żeby dowiedzieć się czy wszystko jest ok.
Za tą sierpniowo-wrześniową mamę trzymam baaardzoo mocno kciuki żeby ciąża przebiegła bezproblemowo ❤️

reklama
Do góry