Trzymaj się!Niestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
reklama
IlaDusia
Fanka BB :)
ojej bardzo mi przykro..Niestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
Jeenny
doskonale wiem co czujesz trzymaj sięNiestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
anyżowa
Niestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
izaizaiza
Aktywna w BB
Jakieś rady jak przetrwać ten czas?doskonale wiem co czujesz trzymaj się
Bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutkoNiestety dziewczyny muszę się z Waki pożegnać, serduszko już nie bije, ciąża przestała się rozwijać. Czekam jeszcze na lekarza co dalej…
Nie ma Wg mnie żadnych rad, pozwól sobie na emocje i jak potrzebujesz wsparcia to piszJakieś rady jak przetrwać ten czas?
Xxxladyhxxx
Ja choruje na nadciśnienie od gdzieś 5 lat. Lekarz zmienił mi leki na dopegyt 3x1 i cały czas mam w okolicach 120/80Dziewczyny, czy któraś z Was ma podwyższone ciśnienie?
reklama
Xxxladyhxxx
Mój lekarz mi mówił, że podwyższony puls w ciąży jest całkowicie normalnySpróbuj parę razy tak zrobić i bierz pod uwagę wynik drugi. Mierz od razu jedno po drugim. Zapisuj sobie wyniki, pokaż lekarzowi później, żeby się nie stresować że coś nie tak. Ja mam puls ciągle za wysoki.. tak mi się wydaje, jaki Wy macie?