reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Prenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).

Dziewczyny, czy ktoras z was moze ma niedoczynnosc? Ja mam, jestem pod kontrola endokrynologa. Mam zalecenie badania tsh i ft4 co 3/4 tyg. Ostatnio czytam o diecie, ktora moze wspomoc tarczyce (poki co suplementuje jod w witaminach ciazowych). Ale poki co moja dieta to walka o przetrwanie, przyswajam tylko biale pieczywo z maslem, wedline (tylko wieprzowa) i mam straszne ciagoty do parowek. Dieta idealna 😄
ja lekką mam. W poprzedniej ciąży brałam euthyrox 25 całą ciążę tylko

reklama
Dzieki dziewczyny. Dziewczyny z niedoczynnoscia - i tak macie super wyniki. Moj endokrynolog wczoraj mnie uspokajal, ze przy moim Ft4 i tak nie jest zle, ale u mnie tsh bardzi szaleje. Bylo juz nawet ok 1 ale w ciazy wystrzelilo do ponad 3 i zbijamy.

Ja biorę PUERIA, mój gin mi polecił
Wlasnie zastanawialam sie nad tym, ale moj gin z kolei polecal Prenatal. Ale u niego w gabinecie jest mnostwo materialow z Prenatal, na wizycie dostalam tez jakies probki, minisy itp.

Dostalam tylko zalecenie zeby nie suplementowac dodatkowo tego, co juz jest zawarte w preparacie.

Wlasnie zastanawialam sie nad tym, ale moj gin z kolei polecal Prenatal. Ale u niego w gabinecie jest mnostwo materialow z Prenatal, na wizycie dostalam tez jakies probki, minisy itp.

Dostalam tylko zalecenie zeby nie suplementowac dodatkowo tego, co juz jest zawarte w preparacie.
ja w poprzedniej ciąży brałam mama dha+ albo później z hralthlabs. Teraz nie biorę żadnego kompleksu witamin tylko biorę omega prenatal z healthlabs, folian, jod, cholinę, magnez i wit d

Ja byłam dziś na wizycie. Wszystko książkowo widziałam jak się mały człowieczek ruszał 🥰 Umówiłam się na prenatalne 17 stycznia w Warszawie Gabinety Krasińskiego. Zastanawiam się czy brać małą ze sobą czy zostawić z babcią bo to jednak zejdzie się z 5 godzin łącznie z dojazdem 🤔

Ja byłam dziś na wizycie. Wszystko książkowo widziałam jak się mały człowieczek ruszał 🥰 Umówiłam się na prenatalne 17 stycznia w Warszawie Gabinety Krasińskiego. Zastanawiam się czy brać małą ze sobą czy zostawić z babcią bo to jednak zejdzie się z 5 godzin łącznie z dojazdem 🤔
Woooow 5 godzin? Mieszkasz tak daleko od Warszawy?

reklama
Do góry