Cześć, chciałabym nieśmiało dołączyć do Was na koncie mam 3 poronienia zatrzymana i jedna zdrowa córeczkę chcemy dla niej rodzeństwa, więc mam nadzieję że tym razem się uda według om dziś 9+4 a według usg ciaza tydzień młodsza.. wizyta 4 lutego i już cała się denerwuje czy wszystko w porządku, to będzie dla mnie decydujaca wizyta bo na tym etapie w poprzednich ciążach serduszko się zatrzymało
reklama
Cysia92
Zaciekawiona BB
Ja też niedoczynność. Co miesiąc TSH i FT4. W poprzedniej ciąży zwiększali mi dawkę i tyle :-) diety żadnej nie mamPrenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).
Dziewczyny, czy ktoras z was moze ma niedoczynnosc? Ja mam, jestem pod kontrola endokrynologa. Mam zalecenie badania tsh i ft4 co 3/4 tyg. Ostatnio czytam o diecie, ktora moze wspomoc tarczyce (poki co suplementuje jod w witaminach ciazowych). Ale poki co moja dieta to walka o przetrwanie, przyswajam tylko biale pieczywo z maslem, wedline (tylko wieprzowa) i mam straszne ciagoty do parowek. Dieta idealna
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Ale pregna ma żelazo w składzie. Sama ja biorę i jest widoczne w ulotce.Ja biorę pregna start (przestawiłam się z femibionu bo tam było żelazo) + pregna DHA. Muszę mieć niestety bez żelaza bo mam go za dużo! A pregna plus bez żelaza jest jakaś uboga w składniki. A Wy macie w swoich suplementach żelazo? Jak nie to podpowiedzcie co brać "lepszego" niż pregna
Pregna start? Nie ma żelaza,też bioręAle pregna ma żelazo w składzie. Sama ja biorę i jest widoczne w ulotce.
A Pregna Plus ma też opcję bez żelaza
Moja chyba nie maAle pregna ma żelazo w składzie. Sama ja biorę i jest widoczne w ulotce.
Tylko w pregnę plus wmieszali już DHA a mam wrażenie, że ma mniej składników nić pregna start.. brałam ją przez chwilę ale wróciłam do tej start plus osobno dhaPregna start? Nie ma żelaza,też biorę
A Pregna Plus ma też opcję bez żelaza
Ja jestem w szoku że pregna start ma żelazo, nie widzę tej informacji nigdzie, zastanawiam się czy nie miała wtedy gdy miała dwie formy kwasu foliowego?Tylko w pregnę plus wmieszali już DHA a mam wrażenie, że ma mniej składników nić pregna start.. brałam ją przez chwilę ale wróciłam do tej start plus osobno dha
U mnie niedoczynność. Wyszła mi po pierwszej ciąży aktualnie Euthyrox 50, zalecenia mam podobne - badania co 4 tyg. W grudniu TSH było 1,9, a teraz już mi wskoczyło na 2,66. W piątek mam mieć kontrolę u endoPrenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).
Dziewczyny, czy ktoras z was moze ma niedoczynnosc? Ja mam, jestem pod kontrola endokrynologa. Mam zalecenie badania tsh i ft4 co 3/4 tyg. Ostatnio czytam o diecie, ktora moze wspomoc tarczyce (poki co suplementuje jod w witaminach ciazowych). Ale poki co moja dieta to walka o przetrwanie, przyswajam tylko biale pieczywo z maslem, wedline (tylko wieprzowa) i mam straszne ciagoty do parowek. Dieta idealna
W pierwszej ciąży rządziły mną frytki mogłam jeść cały czas.
U mnie niedoczynność. Wyszła mi po pierwszej ciąży aktualnie Euthyrox 50, zalecenia mam podobne - badania co 4 tyg. W grudniu TSH było 1,9, a teraz już mi wskoczyło na 2,66. W piątek mam mieć kontrolę u endoPrenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).
W pierwszej ciąży rządziły mną frytki mogłam jeść cały czas.
reklama
Ja biorę Mama DHA premium +.Ja biorę pregna start (przestawiłam się z femibionu bo tam było żelazo) + pregna DHA. Muszę mieć niestety bez żelaza bo mam go za dużo! A pregna plus bez żelaza jest jakaś uboga w składniki. A Wy macie w swoich suplementach żelazo? Jak nie to podpowiedzcie co brać "lepszego" niż pregna
Pod względem leków czy supli zaglądam do Pana Tabletki bo ma fajne zestawienia.
Podziel się: