Sam kwas foliowy Alinesss na zmianę z Pregna start (oba mają tylko aktywny folian) w zależności od tego co mam pod ręką + dhaDziewczyny a jakie suplementy bierzecie?
reklama
Też mi się tak wydaje bo wtedy od niej dostałam wiadomość z linkiem i śmigałoA to nie jest przypadkiem tak, że te prywatne grupy musi zakładać aniaslu i ona też dodaje osoby?
Jeenny
Fanka BB :)
na mojej ostatniej grupie właśnie tak było. Jedna osoba zebrała dziewczyny te które się najbardziej udzielały (bo zdarzyły się też trolle które chciały się wkraść) i napisała do aniaslu która utworzyła prywatną grupę i tam zostałyśmy dodaneA to nie jest przypadkiem tak, że te prywatne grupy musi zakładać aniaslu i ona też dodaje osoby?
1.09.25Dziewczyny których nie ma w pierwszym poście a już są po pierwszych wizytach- podajcie swoje terminy porodów to uzupełnię listę
Ewik 82 by
Zaciekawiona BB
Jak wchodzę na linka to pusto nie ma żadnych dyskusji
GoudseKaas
Początkująca w BB
Ja zaraz idę na moje pierwsze spotkanie z położna. W trakcie USG zapomniałam zapytac jaki termin mi wychodzi oficjalnie więc pewnie dopiero za godzinę się dowiem.
Rowniez moj termin, akurat wtedy sa urodziny meza, wiec smiejemy sie, ze jesli nam sie uda to kwestia prezentow bedzie zalatwiona na con 18 lat1.09.25
reklama
Prenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).Dziewczyny a jakie suplementy bierzecie?
Dziewczyny, czy ktoras z was moze ma niedoczynnosc? Ja mam, jestem pod kontrola endokrynologa. Mam zalecenie badania tsh i ft4 co 3/4 tyg. Ostatnio czytam o diecie, ktora moze wspomoc tarczyce (poki co suplementuje jod w witaminach ciazowych). Ale poki co moja dieta to walka o przetrwanie, przyswajam tylko biale pieczywo z maslem, wedline (tylko wieprzowa) i mam straszne ciagoty do parowek. Dieta idealna
Podziel się: