reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Chantal daj znać jak urodzisz! Trzymam mocno kciuki aby wszystko poszło dobrze i aby tak bardzo nie bolał
U mnie już po 🥰 od 19 delikatne nieregularne skurcze, od 23 regularne co 7 minut ale znośne . O 1 sie zaczęły nasilac i stwierdziłam że nie ma co czekać bo były co 2 minuty a do szpitala 40 km . W szpitalu na izbie 8 cm rozwarcia i poród trwał może z 2 h 🥰

U mnie już po 🥰 od 19 delikatne nieregularne skurcze, od 23 regularne co 7 minut ale znośne . O 1 sie zaczęły nasilac i stwierdziłam że nie ma co czekać bo były co 2 minuty a do szpitala 40 km . W szpitalu na izbie 8 cm rozwarcia i poród trwał może z 2 h 🥰
To wymarzony poród :) gratulacje
Ja już po wkłuciu i na antybiotyku, czekam aż mnie przeniosą na znieczulenie i zabieg

reklama
Do góry