reklama
Ja mam termin na 24.09 i jak narazie tez u mnie cisza jutro chyba też się zmobilizuję i pochodzę trochę po schodach.
chantal98
Fanka BB :)
Termin mamy ten sam może uda nam się w terminieJa mam termin na 24.09 i jak narazie tez u mnie cisza jutro chyba też się zmobilizuję i pochodzę trochę po schodach.
Migotka2024
Ojej biedna. dużo zdrówka dla Was . Najważniejsze żeby Tobie i dziecku już nic nie zagrażało . Chorujesz może na endometriozę albo adenomioze . Ja rodzę w styczniu i mam obie przypadłości , gdzie mam zrosty na jajnikach i macicy i też się zastanawiam jak ten poród będzie przebiegał …zdrówka Ci życzę i ściskam Cię mocnoPo rozcięciu powłok brzusznych okazało się, że macica jest cała w ogromnych żylakach i jest masa zrostów. Moja cesarka trwala 2h 10 minut. Cały czas mocno krwawilam. Wyjmowali macicę , wycinali żylaki. W końcu koniec pozszywano , mnie i przenieśli do pokoju po cesarce. Cały czas straszny krwotok , krew w ogóle nie krzepła , saturacja spadała. Po pół godzinie dostałam informację, że musimy usunąć macicę albo się wykrwawię. Usunęli macicę, a ja już 5 litr krwi dostaje z osoczem na zmianę na sali intensywnej terapii.
Ciekawa jestem, trzymam kciuki za nas aby się udało!Termin mamy ten sam może uda nam się w terminie
chantal98
I jak tam? Bo u mnie nadal ciszaCiekawa jestem, trzymam kciuki za nas aby się udało!
reklama
U mnie też nic się nie dzieje jak narazie a już chciałabym tak bardzo przytulić tą moją córcię. Trzeba chyba jednak uzbroić się w cierpliwość.I jak tam? Bo u mnie nadal cisza
Podziel się: