reklama
U mnie też straszyli waga, ostatecznie 3450 młody ważył, a przewidywali ok 4A i muszę dodać że podejrzewali że dziecko duże, że wywoływać szybciej niż później. Coś potem wyszło inaczej w pomiarach i nagle była waga ok. Teraz podawali ostatnio że 3900, a wcześniej kilka dni ze było już 4100
To teraz może być zarówno 4500 jak i więcej
ver6ena
Zaangażowana w BB
myj myj ja już się rozstawiam na oddzialeDzisiaj kończę 39 tydzień równe 7 dni do terminu więc chyba sie wezmę za mycie podłóg na kolanach (choć się boje wywołać poród bo się ogólnie porodu boje )
chantal98
Fanka BB :)
Będzie wywoływanie?myj myj ja już się rozstawiam na oddziale
Podziwiam że masz jeszcze do tego siłę ja trochę użyłam szufelki i od razu ból brzucha jedyne co jest ok jeszcze to spacer z dziewczynkami do przedszkola i potem zakupy chociaż wczoraj też trochę brzuch się stawiał na spacerzeDzisiaj kończę 39 tydzień równe 7 dni do terminu więc chyba sie wezmę za mycie podłóg na kolanach (choć się boje wywołać poród bo się ogólnie porodu boje )
Ja odpaliłam sobie drzemkę a zaraz turecki serial na Netflixie jeszcze pranie w planach ale czekam na kuriera z jedną rzeczą
ver6ena jak faktycznie jesteś na indukcji to życzę lekkiego porodu ( na ile się da oczywiście )
ver6ena
Zaangażowana w BB
Dziś raczej nie urodzę drogą indukcji. Dogadaliśmy że intensywnie zaczniemy w piątek. Na tą chwilę mniemanie wypuszczą bo już termin zaawansowany, ale z każdego prenatalnego wychodziło zawsze że ten drugi termin jest dokładniejszy i przystali na to że to ten „prawidłowy”. Szyjka ma potencjał i te skurcze się piszą. Mam się wyciszać i robić ćwiczenia. Chodzę bociankiem tak jak Ola poleciła
chantal98
Sił nie mam , ja mogłabym spać na siedząco tak mi się spać chce ostatni tydzień że to jest tragediaPodziwiam że masz jeszcze do tego siłę ja trochę użyłam szufelki i od razu ból brzucha jedyne co jest ok jeszcze to spacer z dziewczynkami do przedszkola i potem zakupy chociaż wczoraj też trochę brzuch się stawiał na spacerze
Ja odpaliłam sobie drzemkę a zaraz turecki serial na Netflixie jeszcze pranie w planach ale czekam na kuriera z jedną rzeczą
ver6ena jak faktycznie jesteś na indukcji to życzę lekkiego porodu ( na ile się da oczywiście )
chantal98
Czyli wypuścili do domu tak ? Który tydzień jesteś dokładnie ? I jakim bociankiem?Dziś raczej nie urodzę drogą indukcji. Dogadaliśmy że intensywnie zaczniemy w piątek. Na tą chwilę mniemanie wypuszczą bo już termin zaawansowany, ale z każdego prenatalnego wychodziło zawsze że ten drugi termin jest dokładniejszy i przystali na to że to ten „prawidłowy”. Szyjka ma potencjał i te skurcze się piszą. Mam się wyciszać i robić ćwiczenia. Chodzę bociankiem tak jak Ola poleciła
ver6ena
Zaangażowana w BB
nie, już zostaje w szpitalu. Ma być preindukcja od jutra jeśli dzisiaj nie urodzę (bardzo ich prosiłam żebyśmy wyczekali pełni… z nadzieją że może się coś zadzieje…) z tego USG jest 41+0.Czyli wypuścili do domu tak ? Który tydzień jesteś dokładnie ? I jakim bociankiem?
Chód bociankowe zobacz sobie u położnej Izabeli Dembińskiej ma filmiki pokazane.
reklama
Jak tam jakieś rozpakowanka w pełnię ? U mnie się w sumie skurcze uspokoiły także spokojnie czekam... Albo nie tak spokojnie starsza córka gorączka 39.9 obym nie złapała nic... Jestem niby tydzień po przeziębieniu
Młodsza wzięłam do przedszkola żeby była od starszej z dala
Młodsza wzięłam do przedszkola żeby była od starszej z dala
Podziel się: