reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny

Nie uwierzycie, ale udało mi się przeczytać cały czad w 3 dni:)
Wcześniej byłam w 2010 r na forum marcówek, a ostatnio przypomniały mi się dobre czasy jak pisałam w 2010 i natknęłam się na to forum. Już wcześniej pisałyście o tym, ze będziecie się przenosić na priv, wiec nie wiem czy jest sens tutaj się przedstawiać. Jeśli udałoby się do Was przyłączyć to będę wdzięczna, bo zawsze to miło poklikać i dowiedzieć się czegoś więcej. Generalnie mam termin na 15.09 i widziałam, ze kilka z Was tez ma ten termin. Pozdrawiam Was mamusie i życzę spokojnej ciąży, miłego dnia

proszę dajcie znać

Cześć dziewczyny

Nie uwierzycie, ale udało mi się przeczytać cały czad w 3 dni:)
Wcześniej byłam w 2010 r na forum marcówek, a ostatnio przypomniały mi się dobre czasy jak pisałam w 2010 i natknęłam się na to forum. Już wcześniej pisałyście o tym, ze będziecie się przenosić na priv, wiec nie wiem czy jest sens tutaj się przedstawiać. Jeśli udałoby się do Was przyłączyć to będę wdzięczna, bo zawsze to miło poklikać i dowiedzieć się czegoś więcej. Generalnie mam termin na 15.09 i widziałam, ze kilka z Was tez ma ten termin. Pozdrawiam Was mamusie i życzę spokojnej ciąży, miłego dnia

proszę dajcie znać
Hej, to na pokładzie 4 latek, a drugie już się odsłoniło? Jaka płeć ? :)
Tutaj też zaglądamy bo część dziewczyn dołączyła później

Hey Anntryb:)
Na pokładzie już 14 latek - Mateusz, za nim za niedługo 7 latek - Jasiu i we wrzesniu - niespodzianka. To maja trzecia ciąża i wygląda na to, ze siódemka mnie prześladuje:) w bardzo miły sposób:) Ja nigdy nie dopytywałam o płeć i zawsze to była dla mnie niespodzianka dla mnie i mojej całej rodziny. To trochę nietypowe, ale niesamowite przeżycie dowiedzieć w dniu porodu, ja szczerze polecam:)

Dzień dobry

Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
Ja tez zaglądam, czekam z niecierpliwością na wizytę jutro. :) Jakoś bardziej zaczęłam się stresować, zaczęłam częściej chodzić na wizyty, a i tak wizyty uspokajają mnie na krótko.
Używacie detektora tętna?
Jak Wasze usg połówkowe? Ja mam dopiero za 3 tygodnie (ale tez termin na koniec września).

Hey Anntryb:)
Na pokładzie już 14 latek - Mateusz, za nim za niedługo 7 latek - Jasiu i we wrzesniu - niespodzianka. To maja trzecia ciąża i wygląda na to, ze siódemka mnie prześladuje:) w bardzo miły sposób:) Ja nigdy nie dopytywałam o płeć i zawsze to była dla mnie niespodzianka dla mnie i mojej całej rodziny. To trochę nietypowe, ale niesamowite przeżycie dowiedzieć w dniu porodu, ja szczerze polecam:)
Ale super. To jest dopiero niespodzianka i zaskoczenie przy porodzie ;)

Hey Mara8, AssialAilime1996

Ja nigdy nie używałam detektora tętna, Myślę, ze dopiero bym się stresowała. Ja dopiero na połówkowe mam się umówić i szukam dogodnych terminów, ale z chęcią już bym poszła na wizytę. Zawsze mi łezka poleci jak widzę maleństwo:)

Witam nowe wrześniowe 😀 Tak jak pisały dziewczyny, jesteśmy głównie na wątku prywatnym, ale tutaj też zaglądamy, więc piszcie śmiało. Czy jest możliwość jeszcze tam dołączyć to nie wiem, to pytanie głównie do @Owca91, naszej adminki.
Ja detektora nie używam, połówkowe mam 14.05, a termin porodu 23.09. Mam w domu 2-letniego syna, a teraz czekamy na dziewczynkę.
Skąd jesteście dziewczyny?

reklama
Witam nowe wrześniowe 😀 Tak jak pisały dziewczyny, jesteśmy głównie na wątku prywatnym, ale tutaj też zaglądamy, więc piszcie śmiało. Czy jest możliwość jeszcze tam dołączyć to nie wiem, to pytanie głównie do @Owca91, naszej adminki.
Ja detektora nie używam, połówkowe mam 14.05, a termin porodu 23.09. Mam w domu 2-letniego syna, a teraz czekamy na dziewczynkę.
Skąd jesteście dziewczyny?
O, to ja mam termin ba 24.09 ;) jestem z Warszawy. Jeszcze nie wiem jaka płeć, ale czuję, ze będzie dziewczynka.

Do góry