reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Też czytałam na pubmedzie, że to może cukrzyca być i ja mam cukrzycę, ale genetyk zaprzeczyła, że to cukrzyca. A jakie masz białko beta?
Dowiem się we wtorek jak będę miała do ręki papier, bo mi noe podawała wyników tylko interpretowała że są dobre i że ryzyko się jeszcze zmniejszyło, także co do liczb dopiero się dowiem.
Już dzwoniłam do prowadzącej gin i powiedziała,że na tym etapie to całkiem normalne objawy, a jeśli się martwię to mam ewentualnie zrobić badanie moczu żeby wykluczyć ew zapalenie.

Ciężarna ma prawo zostać przyjęta do lekarza najpóźniej 7 dni od zgłoszenia się do przychodni/poradni.
Nawet do ginekologa? Jak bylam w poprzedniej ciąży, zamknęli przychodnię i szpital, w którym chodziłam do ginekologa i zrobili tam szpital covidowy. Miałam bardzo duży problem ze znalezieniem ginekologa, który by mnie przyjął do prowadzenia ciąży. Do tego obecnego dostałam się tylko dlatego, że miałam u niego kartę bo prowadziłam wcześniej ciążę u niego.

Nawet do ginekologa? Jak bylam w poprzedniej ciąży, zamknęli przychodnię i szpital, w którym chodziłam do ginekologa i zrobili tam szpital covidowy. Miałam bardzo duży problem ze znalezieniem ginekologa, który by mnie przyjął do prowadzenia ciąży. Do tego obecnego dostałam się tylko dlatego, że miałam u niego kartę bo prowadziłam wcześniej ciążę u niego.

Tak, ze świadczeń opieki zdrowotnej korzystasz jako ciężarna poza kolejnością.

Jeśli mają problem i odsyłają to ja w pierwszej ciąży powiedziałam, że w takim razie odezwę się do rzecznika praw pacjenta w ich sprawie, że terminu nie mają. Termin się znalazł. Szybko jednak od tamtego lekarza na NFZ uciekłam bo był konowałem ale jest kilku lekarzy w Trójmieście na NFZ, którzy mają dobre opinie

reklama
Tak, ze świadczeń opieki zdrowotnej korzystasz jako ciężarna poza kolejnością.

Jeśli mają problem i odsyłają to ja w pierwszej ciąży powiedziałam, że w takim razie odezwę się do rzecznika praw pacjenta w ich sprawie, że terminu nie mają. Termin się znalazł. Szybko jednak od tamtego lekarza na NFZ uciekłam bo był konowałem ale jest kilku lekarzy w Trójmieście na NFZ, którzy mają dobre opinie
A byś mogła mi podpowiedzieć którzy? Mój też ma dobre i kiedyś był dobry, ale chyba się wypalił.

Do góry