reklama
Owca91
Moderator
A byś mogła mi podpowiedzieć którzy? Mój też ma dobre i kiedyś był dobry, ale chyba się wypalił.
Dwóch których mam w głowie i brałam jako pierwszy wybór to Dr Szemryk i dr Domżalska. Na grupach polecają także dr Zinkiewicza i Jankowskiego ale nie pamiętam jakie mają opinie. Zerknij w google
DziękujęDwóch których mam w głowie i brałam jako pierwszy wybór to Dr Szemryk i dr Domżalska. Na grupach polecają także dr Zinkiewicza i Jankowskiego ale nie pamiętam jakie mają opinie. Zerknij w google
Ikulec
Fanka BB :)
Ja mam cukrzycę i muszę sprawdzać paskami. Najpierw przez tydzień codziennie, później co 2-3 dzień. Ostatnio na wizycie lekarka powiedziała, żeby tylko raz w tygodniu. Mi generalnie wychodzą ketony w zakresie +/- albo +, zdarzyło się też ++. Diabetolog mówiła, żeby się nie martwić, że po przerwie nocnej i tylu godzinach bez jedzenia to normalne.Dziewczyny a bada któraś z Was Ketony i aceton w moczu paskami ? Bo jestem ciekawa jak to u Was wygląda. Przypuszczam,że wiąże się to tylko z cukrzycą ciążowa
Cześć wszystkim
Długo zwlekałam z dołączeniem to grupy ale to wszystko chyba że strachu
Planowany termin wstępnie mam na 14 września.
I moje pytanie czy was też często boli brzuch? Ja już od tego świruje że coś jest nie tak....
I moje pytanie czy was też często boli brzuch? Ja już od tego świruje że coś jest nie tak....
Jeśli to są takie kłucia bardziej z boku, a nie na środku brzuszka, to prawdopodobnie to macica rośnie i robi miejsce na maluszkaCześć wszystkim
Owca91
Moderator
Dziewczyny jakie kupujecie witaminy ciążowe. Ja do tej pory miałam prenatal uno. Teraz jakieś duo wypadałoby kupić. Polecacie jakieś?
Ja po przeczytaniu opinii i złym samopoczuciu po oleju rybnym postawiłam na suplement z olejem z alg. Tylko drogo wychodzi na miesiąc bo opakowanie 60 kapsułek 60zl kosztuje (w jednej aptece chcieli 95zl )
Załączniki
reklama
Ja mam sprawdzać raz w tygodniu, ogólnie jak mi cos wychodzi to głównie w południe, co też jest dziwne, ale na drugi dzień jak powtarzam to jest Oki.Ja mam cukrzycę i muszę sprawdzać paskami. Najpierw przez tydzień codziennie, później co 2-3 dzień. Ostatnio na wizycie lekarka powiedziała, żeby tylko raz w tygodniu. Mi generalnie wychodzą ketony w zakresie +/- albo +, zdarzyło się też ++. Diabetolog mówiła, żeby się nie martwić, że po przerwie nocnej i tylu godzinach bez jedzenia to normalne.
Dzisiaj za to mecza mnie straszne zawroty glowy
Podziel się: