Ja jestem chętna.To sporo slodkich mamusiek na wrześniowych będzie Ale dobrze, że wiecie wcześniej i możecie już działać
Dziewczyny chcące dołączyć na prywatny dajcie znać, która dalej jest chętna by ją dodać
reklama
A to jest wysoko? Nawet nie wiem jakie normy są.Ja zgodnie z podejrzeniami, dołączam do grona posiadaczek cukrzycy ciążowej Wynik po 2h 159.
Ikulec
Fanka BB :)
Norma po 2h jest do 153, więc przekroczone mam o 6 jednostek, niewiele. Dokładnie taki sam wynik miałam w pierwszej ciąży. Ogarnęłam od razu dzisiaj skierowanie do diabetologa i jutro będę umawiać.A to jest wysoko? Nawet nie wiem jakie normy są.
forsycja.
Fanka BB :)
Ja jestem chętnaTo sporo slodkich mamusiek na wrześniowych będzie Ale dobrze, że wiecie wcześniej i możecie już działać
Dziewczyny chcące dołączyć na prywatny dajcie znać, która dalej jest chętna by ją dodać
Jestem chętnaTo sporo slodkich mamusiek na wrześniowych będzie Ale dobrze, że wiecie wcześniej i możecie już działać
Kotekpiesek
Początkująca w BB
.
wrześniowamama
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale jakoś ostatnio nie wyrabiam czasowo i nawet nie mialam czasu tu zajrzeć praca, szalony 2,5 -latek i pasje, di których zachciało mi się wrócić po latach mnie pochłonęły, a do tego ostatnio dzień bez popołudniowych drzemek - dniem straconym dziś o 19.00 czeka mnie wizyta u mojego doktorka i jakoś tak się stresuję wyjątkowo... sama nie wiem czemu... a jutro rano i mnie czeka krzywa cukrowa i jestem prawie pewna że wyjdzie kiepsko
Hej, u mnie plamienia ustały, poleżałam więcej i jest git. Cieszę się wizyta dopiero 28.02 Byłam dziś na badaniach i w sumie Pani co pobierała mówiła że glukoza po 24 tyg...hm Czy Wy miałyście od razu zlecone tą glukoze? Bo czytam że dużo Was robi/zrobilo już
reklama
Hmm, to nawet mój lajtowy lekarz zleca na czczo glukozę przy pierwszych badaniach krwiHej, u mnie plamienia ustały, poleżałam więcej i jest git. Cieszę się wizyta dopiero 28.02 Byłam dziś na badaniach i w sumie Pani co pobierała mówiła że glukoza po 24 tyg...hm Czy Wy miałyście od razu zlecone tą glukoze? Bo czytam że dużo Was robi/zrobilo już
Podziel się: